Nurrelaam Kızım 9 aylık oldu yürüme arkadaşı ile yürüyor algısı falan çok yüksek sar sar makarayı söylediğim zaman hemen sarar makarayı fakat hiç babıldama yok normal mi
aven Nurrelaam hic kendi kendine sesler cikarmiyor mu canım herhangi bir hece mesela.Konusma icin de her ay farklilik gosterir bebekler tipki dis cikarma gibi düşün.Birde ekran falan izletiyormusun bebişine
mihriiican Nurrelaam benim kızımda aynı. Yürüme arkadaşıyla yürüyo koltuklara tutunup yürüyo her dediğimi anlıyo tepki veriyo. Ama babıldaması yok. Mutlu olunca heyecanlanınca ve sinirlenince anlamsız sesler çıkartıyor sadece.
aven Nurrelaam göz teması varmı ? Size tepki veriyormu hareketleriylede olsa ..babıldamanında bir zamanı oluyor ama bence bir doktora gidin siz iciniz rahat etsin
Nurrelaam aven Göz teması var beni de anlıyor kırmızı balık söyleyince alkış yapar sar sar makarayı diyince elleriyle makara sarar gibi yapar sadece ses çıkarmıyor
aven Nurrelaam bence bir doktora gidin yinede aslinda gelisiminde skntı gorunmuyor soylediklerinize gore ama biz annelerin ici rahat etmiyor iste
Nurrelaam aven teşekkür ederim gelişimsel pediatriye götürdüm 1 ay sonra tekrar bakalım sıkıntı gözükmüyor dedi ama işte için rahat etmedi burda da yaşayan var mı diye merak ettim 🤷🏻♀️
aven Nurrelaam benim bebegimde 9 aylik hala oturmuyor oturmak istemiyor bebde cok endiseleniyorum ama doktor kontrolumuzu bekliyorum iste tabi bu surecler hep zorlu geciyor
mihriiican Nurrelaam evet 9ay 14 günlük. Sıfır ekran gün içerisinde bol iletişim bol kitap okuma ama konuşmayınca konuşmuyo işte sıkmayın canınızı daha vakit var konuşmaları için.
Oznurkayaa Benim oğlum hiç babıldamadı. Hatta 15 aylık olana kadar kelimesi bile yoktu 15 aydan sonra konuşmaya başladı