Bugleminannesi28 Kızlar sabahtan beri kaçıncı insta postu bende açtım ama erişim yasağı gelmiş mi sorusu için değil bilmeyenler vardır belki instagrama girmek isteyip giremeyenler için VPN yi indirip kullunubilirsiniz
Anatotales Bugleminannesi28 vpn ile 3-5 kişi aramızda anca takılırız 😅 ona da ceza tespit gelebilir iş biraz ciddi şimdilik vpn hiç karıştırmayın derim
Bugleminannesi28 Cngzhn_1807 kızbirşeyyokki google playden indirdim bağlana tıkladımve girdim instagrama
Bugleminannesi28 Lazerlimunafik uzaktan erişim yoluyla farklı ağlara bağlanıyor Sanki türkiyeden değilde başka ülkede instagrama giriyor gibi
Bugleminannesi28 mommyy1210 telim andnoid samsung için google playden Vpn yazıp indiriyorm bağlan diyorm bağlanınca direk instaya giriyorm
Bugleminannesi28 Lazerlimunafik benkalamam sjsjsjs (kpss şeyleri takip ettiğim için sürekli soru çözüyorm ordan )
Rengarenk52 Bugleminannesi28 kız bu paraliymis hiç Bi paket seçmeden baglanildi diyo ama kazık yaşamam dimi
Bugleminannesi28 Anatotales yok kız rte bile girmiş sjsjsjsjs tüm ülkeye ceza gelecegini sanmam milletçatırçatır instada geziyor 3-5kişi değil
Anatotales Bugleminannesi28 ben Twitter dahil çağlayan adliyesinden bol dilekçe almış birisi olarak uyarayım. Resmi açıklama gelmeden yasak delmek suç teşkil edecektir :))(:
Anatotales Rengarenk52 en altta seçeneksiz devam et gibi bişi çıkıyor eğer ona bastıysanız oara kesmemiştir