9793selaam Kızlar aranızda evde zumba ve hareketli oynayarak kilo veren var mı duydum verenler oluyorms biraz yapiyordim bı ara evde zumba bıraktım 😁
eminnnee 9793selaam ben bebeğime zıplayan kanguru aldım tek başına sıkılıyordu kendimde karşısında ip atlıyorum kilo vermeye ihtiyacım yok fakat hem o eğleniyor hem ben spor yapmış oluyorum 😂
Lazerlimunafik 9793selaam Ben kızlarımın peşinden ahenkle koşarak 54 kiloya ulaştım 💅 Deneyin kesin kilo verme çözümü garantisini veriyorum 😃
Linlin1511 kilo veren oluyor mutlaka ama pasta börek yiyeyim sonra zumba yaparım mantığıyla verilemez malesef. zumba yaparken çünkü nabız yükseliyor yavaş yavaş ve belli bir süreden sonra (20 dk. kdr ) yağ yakımı başlıyor. yağ yaktıkça kilo vermeye başlarsınız. tabi yemenize de dikkat etmeniz gerek.
9793selaam Linlin1511 yememe dikkst ediyorum kuzum onda sıkıntı olmuyor bnde de spor yapmaya çok üşeniyorum ya 🫢
Linlin1511 9793selaam çocuk uyuduktan sonra enerji kalmıyor değil mi?benim öyle valla kımıldamak bile istemiyorum
9793selaam Lazerlimunafik kaç çocuğun var cnm yaş kaç :) ne güzel kızım yürümeye başladığında bende olurim insalalh öyle ama şuan evde oynayayım diyorum ama çok üşeniyorum ya .sabah erken kalkıp yürüyüş yapayım diyorum da bazen uyanamiyorim
Lazerlimunafik 9793selaam 2 kızım var 31 yaşındayım cano ☺ Kesinlikle dans etmek yani sürekli hareket halinde olmak çok işe yarıyor evde fırsat buldukça yapabilirsin. Bir iki yapıp vazgeçme ama
9793selaam Lazerlimunafik hareketin her türlüsü iyi yürüyüş yapıyordum snaahalri kalkmadik oglende sıcak oluyor çıkmadım .evde hareket oyna yürüyüş hsrekerin her şeyi iyi de şu evdeki sporlara useniyorm ben ya. Usengeclgi nasıl yencez acaba😁🫢🫢
Lazerlimunafik 9793selaam Anlık üşengeçlik oluyor ya o bende de bi ara çok oluyordu , diren 😃 Çok üşengecim diyorsan yatarak yap Misal Bacaklarını karnına çek bırak, bacak açıp kapatma, bisiklet gibi hareketler var Temizlik yaparken de dans edebilirsin 🤭