Karla Açılan 16162727272 post üzerine panik yapmamak sakin kalmak endişeye düşüp bendemi sorum var demememiz için açıyorum bu postu. Ülke geneli erişim yasağı var bacılarım. Sakinliğimizi koruyup safları sık tutalım😂
Karla BENOYLEUYGUNGORDUMM madem hiçbiriniz instayı bu kadar önemseniyordunuz benim storylerimdeki 16262627 hikaye kimin arkadaşlar😂😂
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Karla kimin arkadaşlar Takip ettiklerinin😃 Bizim bir suçumuz yok Biz forumda takıyoruz evde Televizyon izliyoruz falan🤣
Karla rainayaz durr kızzz daha şeytan yengemin bir melakeymiş bugune özel atacağı cuma storysini görecektim.
ozgeee22 rainayaz bende bazen sosyal medya hiç olmasa da olur diyorum ama sma hastası çocukların kampanyaları İnstagram sayesinde tamamlanıyor 😢
Karla pinar61 siz siz biraz farklısınız galiba🥹 ben instayı severim bacım. Eğlendiğim bir platform du üzüldüm🥲
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Karla ahahaha wpde de paylaşılır o sjsjsj 🤣 Ay burası da olmasa gülmeyi unuturdum gerçekten. İyi ki varsınız 🫶
Bisusunya @NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Valla ben yaklaşık 8 aydır tv izleyemiyorum instagrama sarmıştım video izlerdim felan bugün o da yok 😂😂😂