kaderblclr Merhaba herkese oğlum 38 günlük ilk zamanlar gayet güzel 3 saat uyuyordu şu son 2 haftadır 20 dakika yarım saat bir saat uyuyup uyanıyor. Memede uyuyo yatırınca uyanıyor bir yardımcı olursanız sevinirim
Btltha kaderblclr benimki de aynı. Sabah 5 buçuktan beri ayaktayız. Sağolsun kahvaltı yapmama izin verdiii
Aselinannesi0655 kaderblclr 11 günlük benimki de aynı. Kucak istiyor içmediğim şey kalmadı napcamı bilmiyorum
kaderblclr Aselinannesi0655 eğer gazsa problem biogaia kullandım ama çok uykusuzluk huzursuzluk yaptı şimdi birkaç gündür bitkisel nurse harwey diye gaz damlası kullanıyorum kendi kendine çıkarıyor gazını
AzraLina2024 kaderblclr kaç damla kullanıyorsunuz nurse harvysi. Benim bebeğim 15 günlük sabah 10 akşam 10 kullanıyorum 2 gündür bugün yine gaz yüzünden sıkıştı ağladı baya. Etki süresine daha var mı acaba ne yapsam bilemedim
aybarsmomm97_ Uyuturken ninni açın çocuklar çabuk alışır doğduğundan beri arkada ensturman çalmayan ninni açarım emziğin veririm uyuyunca emzigini alır ninniyi kapatır çıkarım.uyanirsa da yanına gider pis pis yaparım yada yanıma alırım kokumla uyur
aybarsmomm97_ Gündüz uykularıni iki saati gecirmemeye çalışın çok uyuduğu için de uyku düzensizliği olur bebekler rutini sever uykudan önce hep aynı seuleri yapın
kaderblclr aybarsmomm97_ gece uyuyor gündüz böyle bölük bölük uyuyor piş piş sesi açarak uyutuyorum gündüz iki kere 3 saat uyuyo bazen sadece öğlen 3 saat uyuyo gerisi az az
babybaby2406 Benimkide aynı sizinki gibi hayır bazen kendi kendine gazını da çıkarıyor neden böyle bilmiyorum yatağa koyduğum anda uyanıyor en fazla uykusu 10 dakika sonra uyanıyor zar zor uyuyor anlamadım
kaderblclr babybaby2406 ay ne yapmamız lazım ben çıldırtmak üzereyim yanından ayrılamıyorum hemen uyanıyo