[silindi] emilia Çakallı menemeni Patatesli yumurta Ben genellikle bunlardan birini yapıyorum. Birde börek ☺
Nacafa emilia en son kahvaltıya misafir aldığımda Patates kızartması Menemen Pankek Fırında sigara böreği Birde simit pogaça aldık Falan yapmıştım hem göze hem de mideye hitap eden bir masa olmuştu
Arelmommy emilia tava böreği yapabilirsin hazır yufkadan domates soslu patates kızartması pankek veya krep yapabilirsin yumurta salatası da güzel oluyor
[silindi] emilia Biberleri pişiriyorum kuşum, kışlık domatesim var onu koyuyorum suyunu çok az kalana kadar çektiriyorum. Sadece yumurta sarısı kullanıyorum. Birde kaşar rendesi. Ama bazen kaşar koymuyorum. Pul biber, karabiber ve tuz
Cicektebenimcicekligunlerde [silindi] Sadece yumurta sarısı koyunca kokusu ağır geldi bana kokusu için ne yapıyorsunuz.?
Cicektebenimcicekligunlerde emilia Pişi kahvaltıda çok güzel gidiyor. Yada gözleme.. Domatesli soslu karışık kızartma, Yoğurtlu bir meze, Sucuklu yumurta.. 😋
Tugce3493 emilia patlıcanları küp küp dogra tavada bıraz yagda kavur ustune domates rendele dök iki üç diş sarımsagı delip at ıcıne iki üç çevir sonra sarımsakları al ıcınden harıka bır kahvaltılık oluyo. Patateslı yumurta yapabılırsın onada sogan koydugunda cok farklı bır tat oluyo. Pankek olabılır. Sıgara boregı olabılır. Veya hazır boreklerden alıp pişirebilirsin. Paçanga olabılır. Sebzelı veya kasarlı omlet olabılır
Yasirefeninannesi emilia koy biberi varya büyük biberler onu az yağda pişiriyorum kızarıyor üzerine kabuğu soyulmuş domates küp küp doğra bı diş sarımsak at güzel pissin kaşar rendele çok güzel oluyor
Zelihanur Ben biberli lor yaparım kırmızı biberle de çok güzel oluyor. Pankek Yumurtalı ekmek Salça kavurması yaparım
Yasirefeninannesi emilia yumurta salatası yap içine mantar kavur yok dilimli zeytin dereotu vs çok güzel oluyor oda 😄
[silindi] emilia Son misafirlerime Kuymak Pastirmali sucuklu omlet Sosisli Galetaunuyla panelenmis börek Haslanmis yumurta salatasi yapmistim
fatihunal emilia iki tane soğanı yarım ay şeklinde doğra yağda öldür sonra biraz salça ekle öldür salçayı 1 çay bardağı kadar su koy suyunu çeksin biraz sonra üstüne yumurta kır tavanın kapağını kapat 2 dk dinlensin harika bişey oluyor fikir olsun 🌸🥰