limonzeytinmom Snp57asel bende hiç sorun olmadı ya bana özel bişey galiba 🤣 gayet giriyorum bu haberler cıktıgı dan beri 🙄 sayfada yenileniyor keşfette de var herşey yeniliyor
lohusaserbeti karamellipuding sabahtan beri ağlıyorlardır kesin 😂 özellikle de vpn bilmeyen kesime hitap edenler 😂
Dondurmalikahve limonzeytinmom Keşfette bir videoyu açın ve o videonun yorumlarına girebiliyor misiniz bı deneyin
limonzeytinmom Dondurmalikahve aaa evet girmiyor. 😄 Yorum beğeni VS göstermiyor. Ben onlara bakmamıştım bile 🤭
Deletedmom_216 ay cidden yeter kacinci insagram postu ya. Arkadasim sayfayi yenilemiyo misunuz direk basta cikiyo zaten o postlar ya da arama yerine yazin ordan bakin ya da en basiti google amcadan yardim Alin.
Snp57asel Deletedmom_216 pardon da yorum yapmasaydiniz o zaman ben buraya arkadaşlara sordum hem ben göremedim öyle bi post ve sorma gereği duydum kendi ozgur irademle kimsenin de karışmaya hakkı yok diye düşünüyorum
Huma_kus34 Snp57asel evet yas ilan edilmişti filsitin oaylasımları vs paylaşılmasın diye kasma oluyo gavur yqpcgını yapıyo
Dondurmalikahve [silindi] Evet az önce biri daha dedi açılıyormus. Bizim suçumuz ne ya niye bizde açılmıyor sizde açılıyor jsjsjsj