minervadefne Uykusuzhergeceeee valla benim açılmıyor çoğu kişininde öyle anlamadım ki VPN arıyor herkes 😂
yirmiikikasim23 minervadefne acilir ya twitter kac deda engellendi de acildi geri millet alismis ister yani
Lazerlimunafik yirmiikikasim23 Yorum vs yapabilirsin canom mesajda da sorun yoktur ama güncel haberleri vs göremezsin. Ne manyak işler ya 😃
yirmiikikasim23 Lazerlimunafik cunku herkes giremiyo 😂😂ama xbusrabayrak diye bir fenomen var bebeklerimiz ayni gun dogdu diye takip ediyorum pucca var bilirsin belki onlar anlik hikaye paylasiyolar onlar cikiyo bende
ikibebeannesii mematiii aciklama yapmamislar onca kaydettigim yemek videolari indirimler vs vs vs gitti yaa insallah yeniden giris yao demez b12 yerlerde benim sifreki hatirlamiyorum😁😁😁😁
Lazerlimunafik Ya biri yazmış ki ; Biri Tayyip Erdoğan’ın torununa ( yenidoğan) hakaret etmiş o yüzden erişim engeli gelmiş 😃 Millet her gün hakaret ediyor halbuki
minervadefne yirmiikikasim23 aynen öyle birde ben dizi izliyorum onların haberlerini takip ediyorum fan sayfalarından iyi oluyor 😂