etl Eysar öylede ne bileyim şaşkınım en son iran irak süriyeyede girmişti israil açaba haber akışı yvaşlasın diye yapılmış olabilir
etl Kızlar şimdi bende ankisiyete var ve tutu şuan en son israil süriye, irak ve iranı da vurmuştu ya bunlar komşu ülkeler haliyle açaba sira türkiyeye geldi de haber yayılmasın diye mi erişim engeli geldi?
Cekiyorum_Gulumse etl Twitter falan açık değil mi öyle bir şey olsa Allah korusun illa ki haber olunur. Kendinize stres yapmayın dua edelim bol bol Rabbım ülkemizi ve tüm masum insanları korusun. Şu gözünü kan bürümüş liderlerden Masumları korusun Rabbım
etl Cekiyorum_Gulumse çok haklısınız ama inanın öyüm beni korkutmuyor bebeğim beni korkutuyor savaş olursa kaçmak bi yana dursun yerimden bile oynamam ama bebeğim bebeğim ne yapar😔
Cekiyorum_Gulumse etl hepimizin tek düşündüğü yavrularımız 😔 Ülkemiz için canımiz feda kimsenin korkcagini sanmıyorum ama dediğiniz gibi.. benimde iki çocuğum var Rabbım onlara güzel günler göstersin.. sağlıkla huzurlu günlerde buyutelim yavrularımızı 🤲🏻