byzyldz Kızlar muş devlet hastanesinde önerebileceğiniz çocuk doktoru var mı? Bir de bebeğim iki aylık hastanede sünnet etmiyorlar güvenilir sünnetçi biliyor musunuz
LavininAnnesii byzyldz Sünnetçi konusunda bilgim yok ama çocuk doktoru olarak Serhat Mehmetoğlu çok iyi çok ilgili
tellioglu byzyldz biz de evde düşünüyoruz aslında biri var aynı kişi mi merak ettim memnun da kalmışsınız isimini biliyor musunuz
cataladirenenzeytin byzyldz hala muşta mı yaşıyorsunuz? Öğretmen olarak bulanık’a atandım merak ediyorum çocuk doktoru vs nasıldır oralarda acaba diye bebeğim şuan 3 aylık ama eylül gibi geleceğiz kısmetse
byzyldz cataladirenenzeytin bulanık öerkeze çok uzak 1.30 saat felan ve hiç gitmedim vartodaydık biz de iğrenç bi yerdi allahtan merkeze geçtik artık
byzyldz cataladirenenzeytin acil çok berbat ama iyi çocuk doktorları var tabi bulanıkta da denk gelirsiniz belki çünkü vartodaki hem kadın doğum hem de çocuk çok iyi doktorlardı merkeze hastane için gel git yapmanız yorucu olur ilçeler hastane konusunda yormuyor