Cicektebenimcicekligunlerde Lazerlimunafik Girdim asko sayende hep deniz ve tatil storysi gördüm.Yine kocaya saricaz.🙈😂😂 Ama keşfet açılmıyor storylerde sikinti yok. Tuğba Büyüküstün cicikleri ne kadar küçükmüş.😀😀
Cicektebenimcicekligunlerde Beyninizikullanmakucretsizdir Aşkım eşimle ortak hesap ne resim atıyorum ne giriyorum.😂
benim-kalbim-o Lolik bende aynısını düşündüm bugün nasıl link verecekler aceba gitti bugünlük yevmiye 😂
mutlubibekleyis Kbrmglaa app store veya play store dan ücretsiz vpn uygulamaları var onlardan indirip girebilirsiniz erişim engeli olan sitelere veya uygulamalara
Lazerlimunafik Hayır ben anlamıyorum sosyal medyayı niye sabote ediyorlar napacaz yani instagramdan millete savaş mı açacaz 😃
mrsjale mysozclk çökmüş mü e hadi inşallah 😅 iyi olur bence ya instagram çıktı mertlik bozuldu 😜 (linç loading………) 🙈
Cicektebenimcicekligunlerde Lazerlimunafik Algoritman neden bunlari buluyor nerelerde takılıyorsun simii..😂😂
Lazerlimunafik Kızlar bari postu eğlenceye çevirelim herkes instagramda karşısına hangi paylaşım çıkıyor atsın 😃
Lazerlimunafik Cicektebenimcicekligunlerde Ahahahaha ya bu ne alaka ben sayfa takip etmem instagramdan çok video izlemiyorum ya kıyafet, yemek, komik sözler ve haber çıkar genellikle karşıma bu araya karışmış 🤣🤣