elifeylulll Selam kızlar bebeğim 9.5 aylik kafa çevresi 2 3 cm büyükmüş doktorla görüştük sonuçlar öğlenden sonra çıkacak ama çok kötüyüm bi sıkıntı olur mu ve desteksiz oturamıyor başka herseui iyi çok kötüyüm
prenses250_ elifeylulll benim kızımda medela yeni doğduğunda küçüktü baş çevresi ama genetik faktörlerden kaynaklıymış çok korkmuştum ama kızım bana çekmiş minyon tipli eğer rutin konttollerde büyüme oranında r sıkıntı yoksa normaldir canım
efelinamoms elifeylulll kaç geldiki canım bende 9 aylık kontrole götürdüm 44 çıktı karşılaştırma yaparsın diye yazdım
alyamoms_ elifeylulll baş çevresi genetik olabilir, emeklemek de şart değil ama oturması gerekirdi şu ana kadar en azından ama gördüm buralarda geç oturan bebekler bi sorunları çıkmamıştı inşallah sizinde çıkmaz, içinizi ferah tutun 🫶
elifeylulll prenses250_ büyümesi tepkileri kilosu herseyi normal İnşallah Allah razı olsun inşallah bizimde normal çıkar
prenses250_ elifeylulll normaldir canım boşuna canını sıkma doktorlar bazrn fazla temkinli yaklaşıyo biz yeni doğduğunda doktora gitmiştik yok küçük takip edilmeli bikmem ne deidler sağlık ocağıda biz takip eidyoruz zaten büyümede sıkıntı olsa sistemde görülğyor yönlendiriyoruz direk dedi çok şükür güzel ilerledi yani
elifeylulll prenses250_ inşallah bizimde normaldir canım ya bizim daha yeni bu ay çıktı hiç böyle biset dememislerdi
elifeylulll efelinamoms 46.5 canım bizimki biraz büyük dedi kan aldı bide emekleme yok desteksiz oturmuyor diyince
efelinamoms elifeylulll desteksiz oturması için birşey diyemiyorum ama emekleme şart değil kanı bilemiyorum ama bı gibi durumda çocuk nöroloji görmesi gerekli diye biliyorum oğlumdada kafa çapı bir tık problem olmuştu noroloji ile ilerledik çok şükğr sıkıntı olmadı inşallah sizinde temiz çıkacak
mondecaidensecmeler elifeylulll hidrosefali den mi şüpheleniyor doktor. Normalde olabilir endişelenmeyin. İnşallah bir sorun olmaz
260224 Benim büyük kızımın da aynı dokuzuncu ayda doktor iki cm büyük dedi hatta öyle söyleyince bende tedirgin oldum bi sıkıntı olur mu dedim doktor yok bebeğin genel gelişimi iyi dedi bi şey istemedi test falan benim kızım da 10 aylık emekledi 14 aylık yürüdü ama desteksiz oturuyordu dokuzuncu ayında
elifatakoc Merhaba benim bebeğim 9 aylık baş çevresi 48 cm, kilosu10,400 gr doktor normal sıkıntı yok dedi.ama benim bebeğim desteksiz oturuyor ve emekliyor.
elifeylulll alyamoms_ inşallah çıkmaz normal oturuyor ama desteksiz durmuyor inşallah bisey çıkmaz Allah razı olsun çok teşekkür ederim
elifeylulll efelinamoms Yaa yani tedavisi oluyor inşallah bi sıkıntı çıkmaz ya ilaç tedavisi mi uygulandı oğlunuza sizede çok geçmiş olsun
efelinamoms elifeylulll yok hayır desteksiz oturma ⅞ aylıkken fizik tedavide birkaç hareket gösterdiler evde onu yaptık kafa çapı büyük ama aşırı değil dediler persentil değeri içindeydi mr flan çekilde bir sorun çıkmadı çok şükür 12,5 aylık yürüdü gözlerinde kayma vardı oda 8 aylıktı düzeldi tahiller vs temiz çıkınca bir problem görmediler sorun yok çok şükür