Senanur_ZynpAlya Kızım 4 ay 10 günlük henüz göz muayenesine götürmedim. Nasıl muayene ediyorlar ? Bebeğiniz huzursuzlandı mı ?
ebruuu57 Senanur_ZynpAlya devlet hastanesinde gözüne bir ışık tuttular bir de doktor elini takip ettirdi bundan rahatsız olmadı.hatta hoşuna bile gitti.daha sonra gözünde kızarıklık olunca daha detaylı bir göz muayenesi için özel bir hastaneye gittik orada biraz huysuzlandı.
Dildeniz Senanur_ZynpAlya hiç sıkıntı yok götürün gayet normal bir şekilde göz hareketleri göz arkası filan bakılır huzursuz bir bebekse evet ağlayabilir ama sıkıntı yaratacak bir durum olmaz 3 5 dk sürecek
Nisakusunannesi Senanur_ZynpAlya 2.ayın sonunda götürmüştüm kızımı özel hastaneye 5er dk aralarla 4 defa damla damlattilar göz bebeği büyüsün diye sonra doktor gozune damar gelişimine ışıkla baktı o kadar. Damla damlatilirken biraz ağladı
Elifliyam Senanur_ZynpAlya biz 1.5 aylikken gittik once göz bebegi büyüsün die damla damlattilar 3 kere sonrada doktor isikla kontrol etti ama herhangi bi acı hissetmiyor bebekler zararsiz bi damla
Ozlm-msl Benim 3 ay 17 günlük daha dün gittim önce ışıkla sağa sola baktırdılar sonra bi aletle göz bebeklerini inceleri sonra elleriyle onunla sohbet ederek göz pınarlarına gözyaşları oluşumuna bakto ağlanacak birşey kesinlikle söz konusu değil. Annemiz 🥰
Sarisin Senanur_ZynpAlya 3 aylıkken götürdüm gözüne damla damlattı yarım saat sonra gelin dedi gittik ışık tuttu baktı sonra 1 yaşında getirin dedi 1 yaşında götürdüğümde ise damla damlatmadan sadece ışıkla baktı. Her hangi bir problem olup olmadığını sordu yok diyince sadece gözün arkasına ışık gidip gitmediğine baktı