Esross10 MinikPandam_ tiktolta o kadar saçmalık varken yıllardır erişim engeli koymayıp instagrama koymaları çok saçma
MinikPandam_ Esross10 Rengarenk52 haniye mıdır nedir adam öldürülmüş ya, instagram taziye paylaşımlarını mi ne sansürlemiş bizimkiler de kısıtlamış. Yani bizimle hiç alakası olmayan şeyler yüzünden
Nurnur41 amansallagitsin hayır ücretsiz bazı diziler türkiyeye kapatılınca youtubeden vpn açarak izleyebiliyoruz
SweetMom__ iremaydmr gitsinler helaliyle çalışsın kocaları. Biz kocamızı görmüyoruz tatilimiz yok eee bize yazik günah değil mi. Her biri villa taşındı? Yazik yazik yazik
Anonim__ iremaydmr evet ilk aklıma gelen o oldu. Bir de bugün gezmelere gidenler paylaşım yapamayacaklar 😀
Rengarenk52 SweetMom__ cidden ya bu aralar herkes yeni eve geçer oldu o kadar trilyonu nasıl buluyolar
superkahramanbiranne SweetMom__ aynen öyle inşallah yasak da kalkmaz . paraları cukkaladılar . eşşek gibi çalıluyoz 3 kuruşa peynir almak için reyında düşünüyoz ucuz olanı hangisi diye
Rengarenk52 SweetMom__ gerçekten ya göbek atıyorlar çekiyorlar doğum yapıyorlar çekiyorlar dünyanın çivisi çıkmış hele doğum videosuna ben şok insan en mahremini paylaşamaz ya
superkahramanbiranne SweetMom__ hepsi rusya gürcistan dubai yapınca zengin oluyo bide marka ürün adı altında merdiven altı bir şey çıkarıyorlar kadir ezildi de çıkardı ohh ohhh hepsine iyi oldu tiktok da kapansın inşallah
Anonim__ Rengarenk52 deli taklidi yaptığı için 😀😀 yeni kullanıcı adını bulamadım etiketlemek isterdim 😀
Rengarenk52 Anonim__ sürekli farklı hesaplarla geliyo zaten de olayın incesini bilmiyorum duydum adındaki hesabın postlarina baktım her birinde acil yaziyor 😅😅😅😅😅 kafayı yemiş
AnnaGloria Anonim__ bazı yerlerde direk yasak getırildi diyor da öyle olsa bence öncesinden haberi yapılırdı