annekadin21 Bebeğim 5 den sonra genelde aksam 10 12 ye kadar falan uyumuyor. Uykusu çatlıyor uyumadıkca sonra kundakliyorum. 4 5 saat uyuyor. Ee uyutmasi da var. Bu kadar saat aç kalması iyi değil dimi ? 73 gunluk düzeltilmiş 37 gunluk premature doğdu.
Tusa_ annekadin21 benim kızımda bugün 9buçuktan 1 buçuğa kadar uyudu aç durdu bende ellemedim yemeğe ihtiyacı olduğu kadar uykuyada ihtiyacı var 58 günlük benim kızımda 1 ay erken doğdu
Aysenur122 annekadin21 tabi ki iyi değil. Benim ki de uyku problemi çekiyordu ama ben be olur olsun 3 saate bir kalkıp mamasını veriyorum 2 aylık benim kide
Aysenur122 annekadin21 birde akşam rutin oluşturun her akşam yıkayıp kundaklayıp uyutun hem alışır gece gündüz kavramını gündüz kundaklamayın uyursa da ben öyle yapıyorum
motherisbackk annekadin21 37 günlük olmasını mı baz alıcaz bilmiyorum ama 1 ay sonunda doktorum bana uyandırmana gerek yok demişti. Tabii özel bir durumu yoksa. Ben uyandırmamıştım ama zaten kendi uyku düşmanıydı uyanıyordu. 3. Ayda 11-12 saat uyuyodu gece bi onda da uyandırmadım hiç kilo almadı o ay doktor bu kez de 2-3 saate besle dedi kilo için. Bence 3 saate bi emzirin ya da mama içiyosa mama verin 🫶🏻
annekadin21 Aysenur122 ya sabah bir şekilde uyuyor. Ama akşam 5 6 dan sonra bir şey oluyor. Uyuyamıyor. Gaz sancısı gbi değil. Çocuk uyuyamiyor. Uyuyamadkca emmeye basliuo ozaman gaz birikiyor işte. Bende yıkayıp kundaklandı dun. Normalde bebeğimi hiç kundaklamamaistm son 2 gündür kundakliyorum
Tusa_ annekadin21 şuan 2 saattir sallıyorum sürekli emmek istiyo emiyo kusuyo hamağı var ona koyuyorum orda uyuyo
motherisbackk annekadin21 benim bebeğim 15 aylık gaz işi biteli çok oldu direkt emzirip yatırıyorum şükür😂