Mlk39 Bizim 9 aylığız dişlerimiz çıkıyor sabahtan beri ağlıyor ne yaptıysam susmuyor arada bikaç saat sakinleşti ama şimdi yine aynı mahvoldu bebeğim ağlamaktan
birbebikannesi Mlk39 karanfil zeytinyağı da işe yarıyor onuda bı deneyin isterseniz insaAllah çok çabuk patlatır diner acısı minigin
morsevenanne9 Mlk39 bende kizimi babasıyla beraber duş aldirdik emzirdim emerken uyudu 2 gibi uyandı salladım uyuyor bende uyumuyorum uyumam lazım ama uyumak istemiyorum uykum yok
morsevenanne9 Mlk39 karanfilli zeytinyağı yapıp birgun buzdolabında bekletin yatacağım zaman huzursuz olduğu zaman damaklarina surebilirsiniz iyi geliyor
Hilaydakurt Mlk39 ağız bezini hafif nemlendirip buzluğa koyun daha sonra bebeişin eline verin o da bize iyi geliyordu Allah yardımcınız olsun zor dönemler bebek için de anne için de
Mlk39 birbebikannesi denerim onuda inşallah 8 diş çıktı hepsi normaldi şimdi yine çıkarıyo bu çok zorladı bizi 🤦♀️
birbebikannesi Mlk39 olabiliyor dediğiniz gibi bir günleri bir günlerini tutmuyor maalesef belki atak haftasiyla denk gelmiş olabilir birde hızlı bir gelişim sürecindeki Rabbim yardim etsin miniklerimize 🥰
Mlk39 morsevenanne9 benimde çok uykum var baş ağrısından uyuyamıyorum hatta 2 aydır doğru düzgün uyuyamıyorum 🤦♀️🤦♀️