jasminegms merve1309 biz 2 aylıkta düzeldik yine oluyor ama okadar rahatsız edici değil cok çözüm aradım ama geçmiyor
jdjdjf merve1309 29 günlükten yazıyorum gece mahvolduk sab smplex aldırdım eczaneden gece dayanamadım damlattım bakayım yarın gece de olacak mı
Alyaberen_ merve1309 Bizim bebekte sürekli gaz sancısı çekiyor kıpkırmızı oluyor dün acillik olduk yine lavman yapıldı doktor onermedigini söyledi ama mecbur kaldık nasıl ne zaman gececek gerçekten çok yorulduk artık
merve1309 jasminegms bizde gün saymaktan artık bı hal olduk inşallah geçer bizimde en azından bı nebzee. Ve hiç birşey yemiyorum gaz yapacak ama bu kadar gazı nerden oluyo anlamış değilim
martis 1 ay 27 günlük oğlum an itibari ile çıldırıyorum gaz sancısından.Kaskatı kesiliyor uyku yok gaz yüzünden benim de yok uyku muyku.Tadını çıkarın diyorlar tadı nasıl çıkacak ya
merve1309 jdjdjf biogaia kullanıyorum 2 gündür çok faydası yok ama eh işte idare eder. Yine gaz sancıları var. Birde sorunumuz uyukuya kolay Dalamamak çok zor uyutuyorum buun sadece 2 saat uyduu geride kalan zamanlarda heo agladik malesef çok aglak bı çocuğuz aşırı
jdjdjf merve1309 ah ah meme de uyutuyorum yatırdığım gibi uyanıyor şimdi yine gözler açık hıçkırık da tutmuş … uyuyacak gibi de değil bu uyku sorunu bir bende var sanıyordum .
merve1309 Alyaberen_ bzim gaz sorunumuz tam bitmedi de bitti gibi bı tek sabah karşı oluyo oda gece uyuduğu için hareketsiz kaldığı için onun haricinde pek yok sorun yaşamıyoruz artık ama kabus dolu gunlerdiii. Aguline surup en sık kullandım çok iyi geldi tavsiye ederim