babylove_ 1 haftadır evimde kelebek geziyor günde 2-3 defa öldürüyorum genellikle akşamları ortaya çıkıyor güve kelebeği değil ve şaşırtıcı şekilde aynı renk aynı desen heryere baktım yok virşeu balkonda çiçekler var ondan mı geliyor ?
Deletedmom_1111 babylove_ ne kadar rahatlıkla öldürüyorum diyorsunuz size ne gibi zararı var hayvanın ne kadar günah benimde var öyle gelir her akşam aynı saatte konar yanıma durur
tugceo92 babylove_ kelebek bu ya bi zararı olmayan ufacık hayvan, çok günah öldürmek… bakliyatlarinizi falan kontrol edin yaz ayindayiz bozulabiliyorlar
hayalperest__ babylove_ geçen annemlerin salonuna büyük renkli bir kelebek girdi. ne yaptık ettik zorla çıkarttık balkonun camına yapıştı kaldı öyle gitmedi sonra cama baktığımızda orda yoktu annem içeri almış tekrar kıyamamış o geldi aklıma sjjs yazıktır günahtır Lee öldürmeyin 🥴🥴😂😂
SerenGltkn babylove_ eğer aynı renk ve şekildeyse güvedir. Kelebek değildir. Bişey güvelenmiş olmalı. Baharatlarınıza bakliyatlarınıza iyi bakın hem geceleri ortaya çıkması hem de aynı desen ve renkte olması güve olduğunu gösteriyor. Kuru dutum güvelenmişti 4 ay önce ay ne çektim vallahi. Tek tek indirip bakmak lazım. Aynı kelebekten iki kere görürsem bilirimki güve olmuş.