elca Merhaba pazartesiden beri oğlumla birlikte hastayız bugün ateşlendi acile gittik ve covid salgınının yeniden başladığını bebeklerde hele çok yaygın olduğunu öğrendim ve testimiz pozitif çıktı. Oğlum 4 ay 10 günlük ve son 1 aydır sadece mama ile devam ediyoruz çünkü sütüm birden kesildi. Yaşayan bu durumu tecrübe den tavsiyesi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim
busraalanya elca merhaba geçmiş olsun . Evet su an etrafta dolanan salgın covidin bi çeşidi ama devlet hastaneleri test yapmaya yanaşmıyor . Bnm çocuklarda hastaydı herkese bulaştı çevremizdeki ateş oldu kusma oldu şu iki haftadır da öksürük var geçmiyor .
busraalanya elca bebeği öpmeyin ağzınızdan birşey değmesin muhakkak bulaşır ama benim kızım 3 aylıkken ben covit oldum o kapanma dönemlerinde zatüreye çevirdi çok ağır atlattım çok şükür kızımda sadece ateş oldu geçti . Korkmayın dikkat edin sadece
aycskn elca çok geçmiş olsun siz de bebeğiniz böyle bir şey yapamaya bilir belki ama bol bol idrara çıkmaya çalışın ve dinlenin inşallah o şekilde vücudunuzdan atarsınız
AEgemm elca benim oğlum da atlattı prematüreydi hem de çom korkmuştum ama foktorlar çık korkma dediler zaten belirli bir ilacı yok ateş düşürücü fitil calpol ve buharla hallettik biz ateşi 2 gün sürdü bunu tıkandığı için baş ucına soğan kesip karanfil batırdım o çok rahatlatmıştı inşallah sizinde çok çabuk geçer
elca AEgemm çok teşekkür ediyorum sağolun deneyeceğim mutlaka karanfil koymayı başına çünkü ateş yükseldikçe nefes alışı da zorlaşıyor maalesef
senaa2508 elca merhaba benim oğlum da 7 aylıkken covid olmuştu, 1 gün yatış vermişti dr ve 1 günde iyileşmişti o yüzden hastanede iyi bakılınca çok hızlı toparlıyorlar korkmayın, probiyotik c vit desteği bol sıvı alımı hemen işe yarıyor
bilgenisann elca geçen çarşamba arkadaşımlaydım bebeği covid çıkmış cuma ateşlenmiş kızımda 4 ay 10 günlük cumartesiden ateşli doktor test yapmadı ama covid muhtemel çok fazla dedi bende 2 gündür eklem ağrısı halsizlik var kozomom ateşi pazartesi geceden düşmüştü bugün yine çıktı tekrarlaması çok tedirgin etti yarın doktorumuza gideceğiz . Buhar ve calpol kullandım ilk gece düşmeyince fitilde vermiştik . Umarım bir an önce geçer bebişler hasta olmasın kendi hastalığım bu kadar yıpratmıyor. Allah daha beter hastalıklar göstermesin hiç bi bebişe.
elca bilgenisann aminn. Çok geçmiş olsun sizlere de çok şükür benim de oğlum toparladı ama cuma günü tekrar kan vereceğiz isterseniz siz de her ihtimale karşı bebeğinizin kan değerlerine baktırın çünkü doktorumuz mutlaka kontrol edilmeli normal aralıkta olmayan değerler önemli bizim için dedi, hastalıktan sonra geri eski haline gelmiş olması gerekiyormuş.