gozde02 Merhaba anneler Bebeğim 4 aylık saçlarım inanılmaz dökülüyor banyo da ayrı,tararken ayrı dökülüyor saçlarım hep toplu ama evin her yerinden benim saçlarım çıkıyo bi çare bulabilen var mı ve ne zaman geçer acaba ?
Eylulozlem1 gozde02 4.5 aylık bende aynı durumdayım tutam tutam iniyor her yer sac 6 aydan sonra falan duzelır diyorlar ama
MRL_U27 gozde02 tam benim derdim. Bi sampuan alacagim ve vitamin ilaclari kullanacagim bi ara o kuru yapmistim saclarima iyi gelmisti. Bide demirine baktir cnm benimki dusuk demir ilaci da kulaniyorum
kivirzik gozde02 hallales adında bir şampuan var fiyatı pahalı ama yararını gördüm. Verdiğin paraya değiyor. Her zaman üretimi olmuyor. Instagramdan sayfasından bakabilirsiniz 💕
Balbebek_Egemen gozde02 13 aylık olduk hala saç dökülmesine devam artık heryerden saç çıkmasından bıktım uzunda saçım illallah ettim valla
gozde02 MRL_U27 nasıl bi kür canım iyi geldiyse bende yaparım.Aklımda demirime baktırmak da fırsat olmuyo işte gidip de kendime tahlil yaptırmaya ama mecbur gidicem bi şekilde tabii
Alya_sare Pink50 hastaneden cıkarken doktr yazmıstı ferrum ama kullanmadm bebeğim 3 bucuk aylık benmde saclarım cok dökülüyor kullansam olurmu acaba
MRL_U27 gozde02 vallahi canim 3 ay iciyosun hapi cystiphane adi ben fransada yasiyorum belki turkiyede benzeri olabilir tirnàk ve saclari guclendiriyor 3 ay ictim saclarim dokulmemeye basladi gurlesip uzamisti. Yine yapacagim ama dedigim gibi demirin yoksa demir ilaci kulanmalisin
Pink50 gozde02 asil dogumdan sonrasi icim onemli demir hapim. Ben dogumdan cikar cikmaz tembihledi doktorum demir hapini ve D vitaminini hic brakmicaksin diye
gozde02 kivirzik evet ya pahalı biraz bende baktım o marka şampuan iyi deniliyor ama işe yarar mı bilemedim iyi geldi diyorsan onu da denerim
Azratosunannesi gozde02 benim de öyleydi yemeklerden bile çıktığı olurdu 🤮 Hep eşarpla gezerdim evde. 7 buçuk aylık oldu kızım yaklaşık iki haftadır azaldı dökülme yani çocuktan önce ne kadar dökülüyorsa o kadar dökülmeye başladı normale döndü 😊
Ayse-1987 Pink50 doğumdan sonra kendini yorgun hissettiğinde Demir ilacına başla diye tembihledi doktorumuz 6. Hafta kontrollerimizde de kan tahlili yapmasına rağmen eksik yoktu Demir takviyesi almaya devam et doğumdan sonra hızlı düşer denildi 1 hafta saçım döküldü Demir ilacıma başladım durdu 👍👍👍
PrensAnnesi92 gozde02 5 aylık bebeğim benımde çok dökülüyordu kestirdim biraz daha iyi şuan kan degerlerime baktırdım demir ve d vit cok düşmüş doktor bunlar sebel olur dedi yeni kullanamya bailadım ilaçları inşallah faydası olur
gozde02 PrensAnnesi92 inşallah faydası olur canım benimde çok düştü demekki acilen gidip kan tahlili yaptırmam lazım
Pink50 Alya_sare tabikide olur 1 sene daha devam etmemi söylemişti doktor. Ayricada D vitamini birakmamak lazmmis cunki eksikligi depresyon yaoiyor dogum sonrasi malesef
ozlmiznc gozde02 merhaba canim benim bebegimde 4 aylik saclarim inanilmaz dökûldü kestim saclarimi simdi kisa cok reklamlarini gördugum bi keratin sutu vardi siparis verdim bu sabah geldi actim denedim ilk denemem de saclarim yumusadi parladi ve sac dokulmesi duruyormuş yeni başladim bakalim neler olacak
gozde02 ozlmiznc bende kestim canım baya ama işe yaramadı bana da yazar mısın kullanıp faydasını görürsen🙏
flklc Benimde o aylarda avuç avuç dökülüyordu hormonlardanmış 8 ay civarı azaldı şu an 13 aylığız kafamın her tarafında mimik minik saçlar var dökülen saçlar geri çıktı saç dökülmem azaldı ..
Deletedmom94 gozde02 benim bebeğimde 4 aylık bir haftadır inanılmaz bir dökülme var gördükçe ağlayasım geliyor emek emek uzatıp baktığım saçlarım gidiyor bu dökülmeyle gidersem kel kalırım diye korkuyorum 😢doktorumdan vitamin desteği isteyeceğim tavsiyesini buraya yazarım
gozde02 Deletedmom94 sağol canım iyi olur yazarsa, cidden önlerde baya bi azalma oldu minik minik bir sürü saçlar var çok da kötü görünüyor onlar uzayana kadaaaar kel kalmasak iyi😣
Samavizey28 Bende 3 ay kullanmam istenen demir ilacımı 1buçuk ay kullandım bebeğimden gözüm görmediki gideyim yazdırıyım alıyım 🙄 onunlamı alakalı acaba. En iyisi gidip kan kontrolü yaptırmak ona göre takviye almak