Deletedmom322 Maya bulamadım, bu sefer hazır yoğurt kullansam olur mu? Kendimize yapıyodum ama bebek olunca tereddüt ettim?
Dorugum Deletedmom322 sok markette probiotik mayalar var cnm kucuk paketlerde toz halinde onlarla yapabilirsin bn hem kefir hem probiotik mayadan aliorum ikisini karistirip yapiorum cok guzel oluo hemde tatli oluyor
Deletedmom322 Ikrazumra19 bebek olunca her şeyi çok fazla takıyorum. Acaba şöyle mi böyle mi... Yapayım bari ben de bu seferlik. Süt öyle kalacak yoksa 🙄
Ikrazumra19 Deletedmom322 birsey olmaz ya mecbur kaliyor insan bazen 17 aylik bir cok kez yapmak zorunda kaldim hazir yogurt ile evet keske kullanmasak ama kullaniliyor
Sasah1441 Dorugum bende migros dan alacaktım migros da 3 çeşit fln var hatta birinin adı baby li fln bişi bebeklere özel sandım ama güvenemedim katkılı fln kimbilir ne bunlar diye. Eltim şoktan alıp yapmış tadını beğenmemiş 🤔 kararsız kaldım bende bu sefer yoğurdum tutmamış 😭
Dorugum Ebrs aynn cnm ikiside toz halde zaten biri mavi biri yesil pakette yarim bardak sut ayirip icine koyup karistirip bekliorum yarim saat snr tencereye bosaltiorum bardaktaki sutu iice karistiriiorum kavanozlara paylastirip uyutuyorum ustunde detayli anlatimi var ztn cnm ben 5 kilodan yapiorum tam paket kullaniorum kiloya gore mayayi ayarlayabilirsinz cok guzel ve lezzetli oluyor hamileligimde de hep ondan yenistim halada yaparim hem biz yeriz hem minnos
Dorugum Ebrs yaptigim her yogurtan 1 kase ayirip 3 defaya kadar ayni yogurttan mayaliorum 3 den snr yine toz mayayla
Ebrs Dorugum ya ben bugün sordurdumda şokta yokmuş, siz şoktan almıştınız demi? Fotografini gonderme sansiniz var mı paketlerin
Dorugum Ebrs evet cnm sok marketten almistim biri yesil biri mavi paketli yogurtlarin oldugu dolapta oluo genelde ust rafta
Dorugum Ebrs rc ederim cnm hem probiotik bagikliklarinin guclenmesinede fayda saglio o yuzden cok iyi ins severek yer minik kus
pilavustutavuk Nette tereyağı ile mayalama yazıyordu. Çok şaşırmıştım tereyağı ile yoğurt mayalamayi Anneme sordum böyle Bir şey var mı diye. Oda evet ananen de yapardı yoğurdu tereyağı ile.. amakoy tereyağı olacakmış
Deletedmom322 pilavustutavuk evet ben de görmüştüm ama hazırla mayaladım bu seferlik. Güvenemedim tutturabilir miyim diye