Gzd1010 Merhaba demir düşüklüğü için ferrozinc şurup 1*1,5 ölçek yazmış Dr umuz. 18 ayligiz yani 7,5 ml mi vericem yoksa pipetli ölçekte 1,5 ml mi vericem tam anlayamadım. Kullanan kişiler varsa yardımcı olabilirler mi tskler
tikitak Gzd1010 nasıl icirtiyorsunuz ya benimkisi şişeyi görünce bile kaçıyor yirtiniyor ağzını açmıyor zorlasak icirsek onu da çıkarıyor
sehpayacarpanserceparmak_ ben kullandim bebegim 1yasindayken 1tatli kasigiydi ama 18ay icin bilmiyorum,bu arada cok faydasini gormustum ilacin
Gzd1010 sehpayacarpanserceparmak_ sadece ferrozinc degil mi çünkü birde ferrozinc-g olanı var. İçinden pipet cikiyormuydu
Gzd1010 sehpayacarpanserceparmak_ evet evt onu kastetmek istedim. Siz 2,5 ml mi veriyordunuz Ayrıca hemoglobin ve demiri kaçtı ne kadar süre kullanıp fayda sagladiniz
sehpayacarpanserceparmak_ Gzd1010 vallahi ml olarak filan degil direk 1tatli kasigi veriyordum doktor oyle demisti kac ml oluyor bilmiyorum,degerlerini tam hatirlamiyorum ama cok dusuktu 9ayda basladik 1yas kontrolune gittigimizde degeri yukselmisti doktor 1ay daha kullan birak demisti. Hic yemek yemezdi cocugum o suruptan sonra resmen yemeye basladi. Ama her surup verdikten somra dislerini temizleyin malesef leke birakabiliyor😪