Lovelies Kızlar 4 ay oldu dogum yapalı sezeryanla ama adet olmadım normalmi sizce ? Sizler kaçıncı ayda oldunuz acaba ?
Ataalp2 Lovelies canım doktorlar 1 deneye kadar normal dıyolar benım 7 buçuk ay oldu bende hıc olmadım
Sevgi1 Lovelies dokuz ayda oldum geçen 15 gün sonra yine oldum 😂 bı bitmedi bide 7-8 gün suruyo niyeyse anca atiyorsa diyorum
gzmemr Lovelies ben 16 aya kadar olmadım doktora gittim 6 aydan sonra olmanızı istiyoruz vücut açısından dedi bi hap verdi hemen oldum bundan sonra düzensiz olursa yeniden gel demişti
Lovelies Ataalp2 anladım canım korkuyorumda 2 cye kalacam gebe die birde aşırı strest yapıyorum acabalar la yetiniyodum. Normalse içim rahatladı ☺️
Lovelies Sevgi1 normal mi yoksa sezeryanmı oldunuz birde affınıza sıgınarak söylüyorum sezeryan oldum ama normalde adet agrısına hiç dayanamam olunca daha cok ağrın oluyor diyolar bu dogrumu ?
Lovelies Aseli1419 anladım canım kişiden kişte değişiyor peki olunca ağrı cok oluyor diyolar adet sancısı bu doğrumu ?
Sevgi1 Lovelies sezeryan ama ağrım falan hiç olmadı ikisinde de bi agresif oldum sadece bide ödem yaptım cnm
Aseli1419 Lovelies hayır bende tam tersi oldu hamile kalmadan önce her yerim ağrıyordu duramıyordum ağrıdan şimdi nasıl olduğunu bile anlamıyorum şükür hiç ağrı olmuyor 🙂
ma9419 Hanımlar ben doğum kontrol hapı kullanıyorum doğum yapalı 5 ay oldu adet olmadım sadece 40tan sonra bi kere olmuştum. Hapın etkisi var mıdır acaba olmamamda böyle bişey duydunuz mu
Baharbicen Lovelies bende sezeryanla oldum 5.5 ay oldu henuz olmadim bekliyoruz bende korkuyorum surekli
58vildan Tabi ki adet olamadigimi bu posta da yazacağım 😁 16 buçuk aylık bebeğim hala adet olmadım çözüm istiyorum 😁😁😁 emzirirken adet söktürücü kullanılıyor mu acaba 😁 bu aralar soğan suyu içmeye başladım hasretlik çekiyorum artık 😁😁