Ccy nur_eayni_h bızde 3 ay 24 günlüğüz ıkı gündür döndüğünü farkettım. Dün sans eserı yuz ustu koydum onceden bedenıni kaldıramazdı sımdı kaldırıp kafayı dıkıyor☺️ Bıraz zorlanıp yana yatıyor dönüyor
nur_eayni_h eliifkorkmazz benimki 3 ay 22 günlük ama henüz dönmüyor ben de geç mi kaldı acaba diye korktum😕 henüz zamanı var o halde
Feyadem Ccy yuz üstünden yana sırt üstü döndüğünde dönme olarak almamıştım ya ben hiç ya. Sirt üstündeyken saga sola dönmesi önemli diye düşünüyordum hep. Daha iki aylıktı benim minik yüz üstünden saga sola dönmeye basladiginda
Alya_sare Ccy aynn benm kızımda öyle 3gün öncesine kadr kafayı kaldıramazdı şimdi kaldırıyor dönmeye çabası var ama dönemiyor 3 ay 25 günlük
btldkgl Alara_5 evet biraz öyle oldu şimdiden hareketli bir bebeğim yürüdüğü zamanları düşünemiyorum ☺️
nur_eayni_h balonjoje herhangi bir şekilde dönmekten bahsediyorum sırtüstü-yüzüstü .. aslında yan yatırınca biraz dönüyor sırtüstüne ama sırtüstü-yüzüstü dönmesi henüz yapamıyor
Melegimmm9 nur_eayni_h 48 günlükken dönmeye başladı biraz fazla erken oldu ama her bebeğin gelişimi farklıdır bir bakarsınız geç döner ama arka arkaya hızlıca emeklemeye yürümeye bile başlar şaşırırsınız günlere aylara takılmayın sağlıklı olsunlar gerisi keyifleri ne zaman isterse olur 😊😊
nur_eayni_h Melegimmm9 haklısınız ama insan kaygılanıyor yine de,, bakalım ne zman olacak bekliyorum dört gözle🥰
Ccy Feyadem maşallah ne güzel☺️ Yuz ustu koydugumda once yana yatıyor sonra sırt üstü ama sırt üstündeyken daha tam dönemiyor bacaklarını havaya kaldırıp dönüyor bazen
nur_eayni_h Alya_sare benimki kafayı kaldırıyor biraz karşıya bakabiliyor ama dönmeye geçemiyor sinirleniyor:-
Aybuke nur_eayni_h kızım 5 aylık hala dönmedi 1 ay erken doğdu prematüre bebek onun etkisi olabilir diye düşünüyorum
nur_eayni_h Aybuke anladım canım benimki tam gününde doğdu 3 ay 22 günlük şuan ama sırtüstü- yüzüstü dönmesi henüz yapamıyor veya sırtüstü yüzüstüyken yana dönmüyor.
Erencinarinannesi Aybuke prematüre etkisi oluyor benim bebeğimde 5 ay 20 günlükken sırtüstünden yüzüstüne dönmesi yüzüstünden sırtüstüne 3 ay 13 günlükken dönmeye başlamıştı ama
Girlsmom Benim kızımda 5 buçuk aylık hala dönmedi yüz üstü yatmaktan da hiç hoşlanmıyor gerçi benim ki hiç birlerden hoşlanmıyor😂
nur_eayni_h Girlsmom benimki 3 ay 22 günlük ama aynı benim bebeğimi söylemişsin hiç yüzüstünden hoşlanmıyor://