Zeynos Ki zlar merhaba birşey soracam bu gazla sancı ayni şey mi kızımın gazını çıkarıyorum hem mideden hem alttan ama kıvranıyor sancılanıyor sıcak da tutmaya çalışıyorum
deletedmom4842 Zeynos Gaz çıksa da tamamen bitmez yani yine gazı vardır o da sancı yapar haliyle bol bol masaj yapın sen rezene kimyon iç sıcak tut sürekli ara ara da karnına çok sıcak olmadan havlu koy
Rmyslymn Bebeğim hemen hemen 2 aylik her damlayi her şeyi denedik bir arkadasimin doktoru bir tatli kasigi çörek otu iki seker kasigi kimyon ve yarim cay kaşigi şekeri iki fincan suda kaynatip 8-9 cay kaşigi verin demiş dun denetim bebeğim çok rahatladi gece sancidan ilk kez aglamadi sabah bezinde kakasi vardi :)
Zeynos Rmyslymn bana da doktor dedi ki falalar geçirmez tam olarak zamanla biter şimdi biogia kullanıyorum
Deletedmom006 Rmyslymn ben direk agzina corek otunun yagini veriyom arada rezene kimyon yapiyirum banamisin demiyo
Rmyslymn Zeynos biogaio bende kullaniyorm extra sabit simplexde ama çörek otu ve kimyon çok rahatlatti