mervealina23 Kızlar bebeğim 5-6 gün sonra 13 aylık olacak 2-3 gündür inanılmaz şekilde ikinci uykuya direniyor acaba tek uyku sinyallerimi çünkü normalde bayılır uykuya şok içerisindeyim ne yapmam gerektiğini bilmiyorum sizler nasıl yol izlediniz?
mervealina23 mervealina23 Öncelikle tek uykuya geçerken eminim ki ilk 1 hafta düzen bozulacak ama sonra çok güzel oturuyor 3 den 2 ye düşerkende oldu ama çok rahatladık. Emin değilim erkenmidir? ama ağlıyor bağırıyor ve bırakınca çok mutlu kucağıma alıp uyutmaya çalıştıkça ağlıyor kıyamıyorum
ozlemcyhn mervealina23 13 aylık için tek uyku bence yeterli değil benim kızımda 14 aylık 2 uyku yaptırıyorum bu dönemde evet direniyorlar ama 2 uyku yaptırmaya çalışın bence
KLORAK mervealina23 tek ve uzun uyku yapıcak muhtemelen artık ve gece uykuları kesintisiz olucak ama ilk uyandığı amda uyku arasına 5 saat koy minimum yoksa akşamı zor eder. Mesela benim kızım sabah 6 da kalkar öğlen 11 de uykuya geçer 13:40 14:00 gibi uyanır akşam da 7 de uyur sabaha kadar🙏🏻 (saat aralıkları böyle 13. Ayından beri)
Dlkuzn Aslii123 14 aylık 10 gündür tek uyku yapıyor ikinci uykuyu akşam 7-8 doğru istiyor ama biraz daha oyslıyorum 10 gibi gece uykusuna geçiriyorum
tazemom1 mervealina23 13 aylık 10 gündür tek uyku yapıyor ilk başlarda 2. Uyku saatinde biraz huysuzluk yapmıştı ama şuan bir sorun yaşamıyoruz
aabbccd mervealina23 benim 2 oğlumda 1 yaşına girer girmez tek uykuya geçtiler ve ozamandan sonra rahat ettik 8-9 hibi uyanıyorlardı 1de öğle uykusuna yatıp 3 3 bucuk gibi kalkıp akşam 9da da gece uykusu
Sevvl mervealina23 benım kızlarım 10 aylık tek uykuya düştü doktorumuzun dediği o kendi duzenını bilir zorla uyutamazsın erken diyenler meye göre erkem dıyor anlamadım ve öyle de oldu tek uyku ama 2.5 saat uyuyorlar
eylulun_annesii 13 buçuk aylık bizim de 12. Ayı geçtikten sonra 2.uykuya direnmeler başladı. Artık malesef tek uyku uyuyor. Tek uyku için erken diyolardı ben de üzülüyordum neden tek uyku yapıyor nerde yanlış yapıyorum diye. Yalnız değilmişim🥲