merkursavascisi_06 Ya bi gördüm sanki böyle muşamba gibi çocuğa giydiriyolar normal mayo bezin üstüne, o zaman kaka da kaçırmıyomuş çiş de. Bunun gibi bi şey yani bilen varsa yardımcı olabilir mi🥲
ArvenMom merkursavascisi_06 dediğinizi pek anlamadım ama prima premium care külot kullanıyoruz taşma çıkma olmadı hiç
eraysen merkursavascisi_06 birde onu normal bez üstüne giydirmiyor havuzda mayo bez giydiriyor kaka çıkmasın diye ama mayo bez sadece kakanın çıkmasını önlüyor çişi tutmuyor o yüzden havuzdan çıkınca hemen onu değiştiriyorum sleppy jeans bez kullanıyorum dedi
merkursavascisi_06 Lolik ya bi bulursam atıcam buraya da instagramda doktorannenintavsiyeleri sayfasında görmüştüm kendisine de sordum ama dönüş alamadım tatilde çocuk havuzunda sıkıntı yaşamamak için arıyorum bulamadım🥲
eraysen merkursavascisi_06 o paylaştığı mayo bezdi aynı storyleri gördük diye düşünüyorum havuzdan sonra giydirdiği de desenli külot bez yani gösterdiklerinden biri mayo bez havuzda kaka çıkmasın diye giydiriyor o nu anlattı diğeride desenli jeans külot bez havuzdan sonra kullandığı üstüne şort giydirmeye gerek yok dediği bez
ArvenMom merkursavascisi_06 havuzda kullanılan mı soruyorsunuz siz onun üstüne mi külot bez giydirmekten mi bahsediyorsunuz taşmaması için
merkursavascisi_06 eraysen bu mayo bezler kakayı tutuyor çişi tutmuyo yaniiii hııı ben olayı yanlış anlamışım🥲🥲
merkursavascisi_06 Lolik yok canım bunu biliyorum bu değildi bi daha stolklucam kadını bulunca göndericem buraya
merkursavascisi_06 ArvenMom aynen havuzda mayo bez sadece çişi tutuyomuş kaka yaparsa çıkıyomuş kaka çıkışının engellenmesi için bi yol arıyorum Düzenleme tam tersiymiş ya mayo bez kakayı tutuyomuş çişi tutmuyomuş😅
merkursavascisi_06 [silindi] ya otelden görüştüğüm adam çocuk havuzunda bi sıkıntı olursa bi gün kapatmak zorunda kalıyoruz dedi de o yüzden araştırma yapmak istedim 😇 çişi de sorun ediyolar gibi geldi kaka çiş hiçbiri kaçmasın istiyorum 🥲
merkursavascisi_06 @Lolik @eraysen @ArvenMom @[silindi] Kast ettiğim şey böyle bi şeydi kızlar şimdi buldum😅 Benim kız kilo sınırında olduğu için alıp almama konusunda kararsızım ama alıp dener memnun kalırsam burada paylaşırım yine
[silindi] merkursavascisi_06 yaa bence riske atmayin ozaman yukarda paylastiginiz sey guzelmis denenebilir😊
merkursavascisi_06 eraysen sanki bu değildi o doktorun paylaştığı ben bunu başka yerden buldum😇 bugün zaten instaya giremiyorum