Zeynepnazinannesi Kızlar bu dişler çıkarken neler yaptınız ? Kızım 5 gündür çok huysuz sürekli ağlıyor dişler patlayacak dedi doktor bekliyoruz ne zaman düzelir ne uykumuz var ne birşeyimiz
Maviseyyah Zeynepnazinannesi neredeyse 1,5 ay olacak perişanız geceleri çığlıkla uyanır 3 saat gece yarısı uyumaz. Hala bir gelişme yok ne yazık ki bizde
Nur123 Zeynepnazinannesi benım kızımın da dişler i gelıyor patladı huysuz sürklı aglıyor uyumak ıstıyor ve 1 hafta dır ateşi var. Diş ile birlikte burun akıntısı ve oksuruk de var ama ateş Bi türlü gecmıyor düşüyor ama gecmıyor. Ateş de ilac lar uyku yapyr belli ki acile cıktım hiç bişe yapmadılar 🤷🏼♀️ pazartesi günü cıkacagım bakalım ateş durumuna ne soyleyecek normal mi ateşin Bu kadar uzun olması 🙄
GmzSnn Zeynepnazinannesi ön dişlerde sorun yaşadık ateş huzursuzluk gibi ama azı dişleri hiç farketmedim çıkarken ara sıra ağzında kan görüyodum açıp baktığmda diş çıktığını we etin kesildiğini görüyodum sadece o kadar
Zeynepnazinannesi Maviseyyah biz de tane patalttık 1 tane üç vermiş jel felan verdiler hiç bir işe yaramıyor gündüz çocuk gözünü açamıyor uyuyor gece oldu mu ayakta 🤷♀️
Zeynepnazinannesi Nur123 Bizimde öyle canım sürekli dolven fitil dönüşümlü veriyorum ılık suya sokuyorum ama sanki bugün biraz iyi şükür
Nur123 Zeynepnazinannesi bugun 6 cı gün oldu ateş i. Araştırıyorum hiç iyi seyler cıkmıyor modum iyice düşüyor. Pazartesi günüyü beklıyorum hemen geçsede gıysem die. Sizinde mi o kadar uzun sürdü
Zeynepnazinannesi Nur123 Evet canım yam 5 gün sürdü artık korktum bende ama dişler yaparmış çok zor süreçmiş azı dişler