milletsanakanalizemiolacak bcemmm kullanıyorum d vit. Icerikli olanı ama tek basina fayda görmedim icerik olarak temizmiş diye d vit. Var diye doktor ver dedi veriyorum işte
3kedili2bebekli bcemmm onu yanına bir gaz damlasi ile destekleyerek kullanmaniz lazım ben sapsimplexle kullanmıştım
bcemmm crybaby hadi ya normalde günde kaç kez yapardı . Bağırsak hareketlerini düzenliyor diye biliyorum
milletsanakanalizemiolacak bcemmm hayır d vitamini var kullandığım bigaiada doktorumuz sadece bunu ver ekstra d vit. Verme dedi
ilenalemin 3kedili2bebekli onu bir kere daha duydum nasıl bişey o ya ben de mi alsam bebeğim çok kötü yazık
bcemmm ilenalemin ay bende de var kullanmak aklıma gelmedi . Bu gece ısıtıp takayım kullanışlı bi şey . İçinde kiraz çekirdeği var kesede. Fırında keseyi ısıtıp takıyosun beline
3kedili2bebekli ilenalemin yumuşak bele bağlanan bir şey içinde bir kese var kesede kiraz çekirdekleri var o keseyi ilitip kemere koyup beline bağlıyorsunuz tam atak saatlerinde çok ise yariyor gerçekten
bcemmm pamukcat doktor mu vermişti ben arkadaş önerisiyle aldım bide çok duyduğum için . Normalde doktora sormadan adım atmam ama annelik iç güdüleri işte 😂 doktor sürekli gerek yok damlalara diyip duruyor da
milletsanakanalizemiolacak pamukcat sab simplex alamadım bi ya herkes çok memnun kocam yine nurse harveysten vazgecememiş nurse harveys colex almış