elifbarcin65 Kızlar adetim gecikti 1 hafta öncede test yaptım negatifti bu sabahta yaptım önce negatif çıktı sonra öğlen çöpü alırken silik çıkmış
emineasel26 elifbarcin65 üzmek istemem ama geçerli değildir hakkında hayırlısı olsun erken gebelik testi al 5 10 dk içinde çıkan sonuç geçerli sorasi doğru olmuyor eğer içine sinmiyorsa kan testi ver
Defneninannesi0622 elifbarcin65 benim de öyleydi 10 gün gecikti adetim ve biraz önce adet oldum testlerde 2 kez silik çıktı 2 kez negatif çıktı
damla6116 elifbarcin65 kuruma lekesi canım büyük ihtimal ama için rahat etsin istiyorsan bende oan testi yaptır
elifbarcin65 emineasel26 canm küçük bebeğim var zaten istemiyordum şuan Adetim gecikince insanın aklına direk hamilelik geliyor testte böyle çıkınca buraya bı sorayım dedim ama yarın kan vericem böyle olmayacak değilsem bile adet olmayı beklemek yıpratıyor beni
nazannn elifbarcin65 bende de olmuştu kendimi hamile saydım ama bazen testlerde olur bence yoktur adet geçmediyse bir hafta geçerse yine yapın bence