pinarkaba Selam anneler kızım 4 aylık gündüz mak. 40 dakika uyuyor maksimum 1 saat ayakta kalıyor toplam gündüz 7 uyku yapıyor normal mi
sna44 pinarkaba sabah uyandıktan sonra 1.5 saat sonra uyuması lazım Diğer uykuların arası ise 2 saati bulması lazım
mirooooo pinarkaba aynı benimkide yaa napcaz ne zaman düzelcek uykusu merak ediyorum o 45 dkda 40 dkda bazen yarım saat iç yapamıyo insan
pinarkaba aysebb evet araştırmalarıma göre öyle ama bir saati bulur bulmaz çığlık kıyamet tekrardan uyut diye☺️
kahvekolik_ Geceleri uyuyormu peki? Benim kizimda 4 aylik gunduzleri pek odakli uyumaz max 1 saat falan 2-3 uyku yapar ama geceleri kesintisiz uyuyor cok sukur
meteninannessi @kahvekolik_ benim oğlum da 4 aylık ama gece 3 4 kere kalkıyor. Sizinki nasıl kesintisiz uyuyor? Belli bir uyku rutininiz mı var uyutmadan önce neler yapıyorsunuz kaçta uyuyor acaba?
pinarkaba meteninannessi sabahları bizimkine bisy oldu sürekli uyanıyor ama gece çok şükür sıkıntımız yok. Gece uykusu 22.30 genelde geçerken çok ağlıyor ama pes etmiyorum sonra sadece emzırmeye kaldırıyorum
sna44 pinarkaba ben uyku eğitimi alıyorum 3 lü uykuya geçmeye başladık Önceden 4 defa uyuyordu şimdi 3
sna44 pinarkaba hatta ilk uykudan sonraki aralıklar 2-3 saat arası olması gerekiyor Eğer 40 dkda uyanıyorsa uykuya geri dönderin
linaaaaaaaass sna44 nasıl yani bizim ne yapmamız gerekiyor nasıl uyku uyuması lazım yada günde kaç defa uyuması gerek
pinarkaba sna44 deniyorum inanın şu ıkı haftadır boyleyız oyun oynamaya çalışıyorum dışarı çıkartıyorum olmadı balkona çıkartiyorum ama yakama yapışıyor resmen uyut diye benı☺️ uyuttum diyelım hop yarım saat sonra yine uyanıo
sna44 pinarkaba çok sık uyuduğu için hemen uyanıyor yavrucakk🥰 Bi gün kalabalılta deneyin kucağına alsın herkes bi tur döndersin😂😂 2 saat oyalansın bakalım 3 gün yapsanız alışır zaten Bebişler hemen her şeye alışıyor
pinarkaba sna44 4. Ay atağındayız suan hiç uyumuyoruz desek yeridir☺️ ailemden uzakta yaşıyorum maalesef çevrem çok az imkanlarda oyle
tazebiranne_ sna44 merhaba aldığınız eğitimden bahseder misiniz acaba sakıncası yoksa . Benim bebeğim ayakta sallanarak uyuyor siz nasıl yol izliyorsunuz