MTkutay Kızlar benim beybinin kuvetinin filesi kırıldı ( babyjem markası ebebkten 50 lira gibi bir fiyata almıştım çok güzel ama oğlumu tanıyamadım) şimdi oğlumu küvetin içine havlu serip uzandirip tek başıma yıkıyorum ama 4 buçuk aylık oldu küvete sığmıyor ben napcam nasıl yikiyacam bu çocuğu
deletedmom4842 MTkutay 5 aylık oğlum bende file kullanmadım içine havlu koyup yıkıyorum pek sığmıyor ama bazen dizlerinin üzerine çok baskı yapmadan koymaya çalışıyorum özellikle kafasını yıkarken birde sırt üstü yatınca ayaklar dışarı çıkıyor 😂
MTkutay deletedmom4842 benimki bi tekme atıyor kuvete şampuan sabun herşey yerlerde acaba oturtarak mi yikasam yada kendimle birlikte mi duş a soksam bilemedim
deletedmom4842 MTkutay Kendinle beraber yıkayabilirsen daha iyi tabii banyo da sıcak olsun üşütme ben çok tedirgin oluyorum yıkarken bile odada yıkıyorum genelde ısıtıcı açıyorum yıkayana kadar
MTkutay deletedmom4842 benim banyom çok minik o yüzden kapıyı kapatıp suyu açınca sıcacık oluyor küveti banyoya koyup yikiyordum ama bundan sonra kendimle birlikte yıkarım canım başka çare yok