zehratkn Ecrnc ben 3 saatte bir 100 cc mama veriyorum aralardada beni emiyor şuan 5 aylık hipp kullanıyoruz ayrıca artık mamanın içersine bebek bisküvisi atıyorum daha tok tutuyo
ilenalemin Ecrnc 2 ay 7 gün.gün de üç kere 120 CC mama ve geri kalan zaman siliminde anne sütü.tabi her gşn aynı değil bazen 100 oluyor bazen 90
htces Ecrnc ben gündüz anne sütü veriyorum gece mama veriyorum çünkü emme refleksi pek gelişmemiş ve mamaya alıştığı için sabırsız. Gece 90 CC mama veriyorum 2 yada 3 saatte bir. 1 ay 21 günlük.
ilenalemin esra_cekim641 valla benimki doymuyor bile 120 ccyle.ama çok kilo almasın çok gaz olmasın diye vermiyorum napiyim
esra_cekim641 @“htces” gece süt gündüz mama verseydi iz daha iyi olurdu çünkü benimde öyleydi değiştim artık gece sadece süt gündüz mama çünkü ilerleyen aylarda daha çok zorlanıyor insan gece mamasiyla
esra_cekim641 @“ilenalemin” haklısın mide genişledikçe daha kötü bizde durum öyle 100 versem bitirince ağlıyor ama yine de vermiyorum mecbur 100 altıyla hiç doymuyor
peramomms ilenalemin meme reddi oluyor mu bende biberonla veriyorum mama gögsümü tutamadı silikon uçla emiyor ama bazen kavga ediyor memeyle ağlıyor
ilenalemin peramomms yok olmadı bende.bazen bende de kavga ediyor ama gazdan meme reddi değil.belki sizin de öyledir