NeslihanBusra Kızlar ilkokulda da liste veriliyor mu defter kalem dışında? Anaokulda verildiği gibi? Çevremde hiç çocuk yok bilgim yok. Ben kendimce okul çantası, beslenme çantası, suluk aldım …
Umutdamla20 NeslihanBusra geçen sene anasınıfı temizlik malzemesi ve kırtasiye listesi vermişti,okul parası falan 10 bın tutmustu.. geçen sene arkadaşımın oğlu birinci sınıfa başladığında çok az malzeme istediler ben de şaşırdım açıkçası ama kıyafet fazla tutar diye düşünüyorum
NeslihanBusra Deletedmom_110 minervadefne Rengarenk52 hadi ya iyi oldu öğrendiğim görünce şaşırmam artık😀😀
minervadefne NeslihanBusra anaokulundan sonra bu liste çok koymaz diye düşünüyorum umudum o yönde batmaya yakın bir listemiz vardı da 😂😂
Rengarenk52 NeslihanBusra 😅😅😅 5 10 bin tutar malzemeler az buz bisey istenmiyor çünkü 1.sinifta olsa liste kabarık
NeslihanBusra Umutdamla20 kıyafet dışındaki malzemeleri merak ettim bende internetten örnek liste baktım da yine oyun hamuru fon karton, el işi kağıdı falan yazıyor. Boya kalemlerini falan saymıyorum zaten illaki alınır onlar okul ağustos sonu vereceğiz dedi merakla bekliyorum🥰