Sksjsjjsks Kızlar kızım uyumuyor memede emmek istemiyor kaç gün hastaydı bu akşam biraz düzeldi gibi ama uyumuyor asla mız mızlanıyor durmuyor dişmi acaba ne bu ya cıldıracam
miraymom2 Sksjsjjsks şuan bizde aynıyız tam dalıyor ağlayarak uyanıyor kucağıma alıyorum susuyor oyun oynuyor
[silindi] Sksjsjjsks hani o zamanlar düzeliyordu 😅 bizimkinde 3 aylık düzelmiyor mu yani kandırıldım mııııııı 😂
Sksjsjjsks [silindi] kız ilk defa böyle oluyor o yüzden şaşırdım uyuyan bebe uyumuyor resmen ve meme de istemiyor ağlıyor bağırıyor uyuyor yatağa koyuyurım bağırarak uyanıyor
eymenaren41 Sksjsjjsks ya şuan aynı durumdayız biliyormuşum bnmdr oğlum 6 aylık olduk ama 2 gündür ateşi var şuan yok çok şükür ama durup durup bağırarak ağlıyor dişmi üşüttüm anlamdım huyum değiştiriyo kafayı yicem uykusuzluktan
eymenaren41 Sksjsjjsks ne zaman bitecek artık bu durum enerji diye bişey kalmadı uykuszluk çok kötü ya insan ya gece uyur ya gündüz yok abi yok uyumuyorlar
Sksjsjjsks miraymom2 kızımda bu gece sabah 4 buçuğa kadar ağladı ay catladım sinirden ateşi de yokdu sadece ağlıyordu
Sksjsjjsks miraymom2 vücudu döküntülendı ağlıyordu sürekli hastaneye getirdim tahlil yapıldı bekliyorum of ınsallah bir şey çıkmaz aşırı gerginim