Eslem_Somuncu Kac saatte bir kac cc veriyosunuz anneler. Bebisler kac kilo sadece mama mi veriyosunuz yada sagarak sadece anne sutu mu yani sira kasik mamasi kavonoz mamasi cicibebe ek biseylerde filanda veren var mi
R_abiaaa Eslem_Somuncu Sadece anne sütüyle besleniyor 2-3 saatte bir kendi ağlayıp emmek istiyor. 3 ay 20 günlükken 7200 gramdı 4 gün sonra 4. Ay aşımız var ozaman öğrenicem şuanki kilosunu
Eyllkusu Sizlerin de bebişlerin huyu değişti mi? Garip bir şekilde 4. Ay açılarından sonra kuzum geceleri saat başı uyanmaya gündüzleri hiç uyumamamaya ve sürekli mızıklanmamaya başladı. İnşallah geçici bir durumdur çünkü çok zorlanıyorum işe de başladım :(
Aryayldrm Eyllkusu ayni sey benimkindede daha asi olmadik ama huzursuz aglayip duruyor asi olcaz pazartesi cok korkuyorum
Yasmin26 Eyllkusu 4 ay atağı malesefki tüm bebekler öyle bebege göre değişiyo ama sanırım ortalama 18 gün sürüyomuş 😔
Eslem_Somuncu Aryayldrm benimkide bugun tam 4 aylik 3 gundur ayni saatte basliyor aglamaya hicte aglayan bi bebek degildir oysaki
Eslem_Somuncu Sideferi çok ovduler ondan almayi dusnuyorum ama surekli kullancaksak eger butceyi zorlar gibi. Ne kadar sure kullancazki
Minebasturk97 Oz-lemm aynen bende hangi damlayı okusam içinde illa bişey çıkıyor Bende pekmez vermeye karar verdim 6. Ayından sonra bakalim