deletedmom173
[bilinmeyen] canım ben ameliyat oldum dişimden 6 7 saat emzirmedim
deletedmom173
[bilinmeyen] hiçbir sıkıntı yaşamadım şükür canım ilk gün biraz ağrım oldu aptı kesicilerle dindirdik çok şükür geçti iyikide gitmişim diyorum şimdi
ebruaren
[bilinmeyen] bir şey olmaz canım ben de dun dısımı yaptırdım uyusturdular da
ebruaren
[bilinmeyen] gıt gıt diş önemlı
Ecocan
[bilinmeyen] bende yaptiriyorum hatta igne de vurdu etkilemez bebegi dedi doktor sonucta kac saat somra süte gecer bilemeyizki dedi iltihapli disler bebege daha zararli dedi antibiyotuk verirsede oma gore verir emziren anneye gore olanlardan ama ben hepsini yaptiramicam tabi agriyani yaptirabiliyorum suan cunku biraz tuzlu hesap cikardi bana yani bana gore oyle normalde iyi doktorda ama beni aşiyo cikardigi fiyat bende sade agriyani yapin dedim insaallah digerlerine gecmez iltihap
1663
[bilinmeyen] bende dün yaptırdım. Doktoruma danıştım yaptırabilirsin dedi
Esot
[bilinmeyen] bende yirmilik disimi cektirdim antibiyotikte kullandim doktor ona gore ilac veriyor zaten ve hic bi zararini gormedim cok sukur
deletedmom173
[bilinmeyen] git canım inan çekilmez diş ağrısı çok kötü ya çok geçmiş olsun
Prensiminannesi
[bilinmeyen] bende kaç kere yaptrdım hemde ozel anestezi vuruyolar sanırım dedim emzşriyorum sıkıntı yok dedi
Ecocan
[bilinmeyen] cnm ben bugun bebegimi doktora goturdum disime igne yaptirdigimida soyledim emzir bisey olmaz dis doktoru bana dedim o da hayir biz oyle durumda 12 saat emzirilmemesi gerektigini soyluyoruz dedi ben emzirdim insaallah bisey olmaz sende gidiceksen emzirme bilgin olsun diye yazmak istedim ben o hatayi yaptim sen yapma cnm iyi geceler
Ecocan
[bilinmeyen] evet geceleri emerken cok huysuzlandi doktora soyledin sende degisik bisey oldumu deyince durumu soyledim oda 12 saat emzirtmiyoruz dedi aynenkime inancamizi bilmiyoruz