YYenianneeee sorunun cevabı kişiye göre değişkenlik gösterir, her insanın dayanma kabiliyeti farklıdır. Para için yapılacaksa hiç bulaşmayın derim
Ama göğsündeki vatan sevgisi için bu yola çıkıyorsan zaten gözün kimseyi görmüyor.
Annemle babam korktular kız başına ne işin var gitme diye en son babam eğer gidersen seni evlatlıktan reddettim demişti, umrumda olmamıştı, yinede gittim. Defalarca denedim olmadı en sonunda tutturdum. Zorluğu var mı var tabiki yok dersem yalan söylerim.
Bir kere midenin sağlam olması lazım her şeye kalkan bir miden varsa bu iş olmaz. İleride görebileceğin senaryoları tahmin edip öyle gel..
Sıcakkanlı çıt kırıldım bir insan bu işi yapamaz.
Sürekli gülen heyecanlı kaygısız sorumsuz insan bu işi yapamaz. Öz bakımına dikkat etmeyen insandan da olmaz.
Tayin olayını hiç girmiyorum zaten o başlı başına bir olay.
Son olarak annelik ve polislik sormuşsun;
Sana açık olarak söyle anlatayım kardeşim
Dediklerimi yap ;
Gözünü kapat, yazdıklarımı içinden tekrar et.
Ben bu vatanın toprağı için hemen suan şehadete hazırım, annem babam çocuklarım eşim dostum bunların hepsi vatanımdan sonra gelir. Eğer birgün gerekiyorsa hepsini gözünün yaşına bakmadan bırakıp vatanı müdafa için koşarım.
Eğer bunlar zihniyetine yatıyorsa sana uyuyorsa zaten yaparsın yoksa attığın adım sana yük gelir. Hiç bulaşma derim. Ben kızımın ağız mendilini göğsüme koyup koklayıp koklayıp göreve gittiğimi bilirim