Ulucunannesi Bebeğim 10 aylık ilk cocugum tecrübe sıfır ilk defa ishal oldu. Evde yapabileceğim şeyler varmı önerceğiniz. Kafa olarak bitik bir haldeyim. İshalden dolayı pişik oldu. ( acile götürdüm antibiyotik ve probiyotik verdiler)
Cinarinannesi23 Ulucunannesi maflor probiyotik kullanın ve doktorun verdiği ilaçları kullanın muz patates püresi yoğurt yedirin eğer bebeğiniz yerse tabi bol bol emzirin meme yoksa mama verin ilaçlar bir iki güne etki eder inşallah düzelir bebeğiniz. Geçmiş olsun 🙏
tupbebekannesi123 Ulucunannesi probiyotik olarak mutlaka maflor kullanın muz haşlama patates pirinç lapası yedirin bir de bol bol su sakın susuz kalmasın poposunu silmeyin direkt yıkayın pişiği engeller
Arelmommy Ulucunannesi Bol bol su muz patates haşlaması veya pirinç lapası verebilirsiniz onun dışında birşey bilmiyorum maalesef
Ulucunannesi tupbebekannesi123 probiyotik verdi ancak maflor vermedi doktorumuz. Her yıkamadan sonra pişik kremi sürmelimiyim
babyelo Canım valla şuan salgın galiba 1 hafta oldu bizimle ne zaman geçecek bilmiyorum birde bende yakalandım ben karın ağrısında dayanamıyorum evladım napsın
Ulucunannesi babyelo ateş gecti. İshal başladı. İlk ve tecrübesiz olmak cok zor. Dediğiniz gibi biz dayanamıyoruz evlatlarımız napsın anlatamıyorlarda 🙏
Ulucunannesi seda2452 köpek dişi yer yapmış beyaz beyaz. 8 tane diş cıkardık hiç biri ateş ishal yapmadı
Cinarinannesi23 Ulucunannesi maflor ishal için en iyi probiyotik. Her poposunu yikamada pişik kremi kullanın daha çabuk geçiyor
Ulucunannesi Cinarinannesi23 azaldı pişikte ishalde öyle yaptım her yıkamadan sonra pişik kremi sürdüm
linoscuk Ulucunannesi merhabalar neler uyguladınız acaba bizim ishalimiz hiç azalmadıda 5.gündeyiz şuan