mevraca Bunları bebeklerinize veriyor musunuz meyve ile karıştırıp , yulaf unu almalı mıyım bilmiyorum(7bucukay)
Milkmama mevraca organik yulafı unu bebek irmiği organik pirinç unu tam buğday unu hep bunlardan mama yaptım bebeğime hiç hazır mama yedirmedim
aysebb mevraca Veriyorum ben severek yiyor. Bebe bisküvisi ve biraz pekmezle karıştırıyorum çok güzel oluyor. Muz çok yakışıyor
kasimonbes mevraca pirinç unu hariç diğer her unu kullandım 15. Aya kadar. Şuanda da kahvaltı da pankekte kullanıyorum. Ama bazen elimde yoksa tam buğday normal undan kullanıyorum ama Şuan sizinki 7 aylık organik kullansanız daha iyi olur 😊 sizin dediğiniz un
pantenkelebek Yulaf unu değilde ince öğütülmüş yulaf alıyorum yogurtla karıştırıyorum bazen irmikle yedirmeye çalışıyorum ama yemiyor benimkisi 1 2 kaşık anca yiyor
Aydakisiyahkedi Ruşeymlik irmik Tam buğday unu Tam yulaf unu Her tarifinde kullandığım şeyler bence alın cok tarif var🤍
mevraca Aydakisiyahkedi mesela örmek verebilir misiniz ya nelerde kullanıyorsunuz ben bulamıyorum da🥺
Aydakisiyahkedi mevraca bebek keki krep akıtma pankek bebek irmiğini de meyveli mamalar yapıyorum irmikli yumurta irmki köfte
Aydakisiyahkedi Genelde bazı anneler cici bebe ve pirinç unu ile mama yapıyor asla tavsiye etmem aresenik faydalı birşey değil og storeden keçiboynuzu unu alın mesela yada keçiboynuzlu bebek bisküvisi herşeye giren şeyler
Usnac4559 mevraca canım bebeğinin kilosu az ise vermen iyi olur ben meyve ile irmiği pişiriyorum tabi irmik şişsin diye azıcıkta su koyuyorum yarım meyve 1 tatlı kaşığı irmik azıcıkta su ocakta pişiriyorum yulaf unuylada 9. aydan beri pankek yapıp kahvaltıda veriyorum pirinç bulgurda yediriyorum
mevraca Usnac4559 yulaf ununu ,irmikte yapılan muhallebi gini yapılabilirmi sindirimi daha iyi olurmuş