moonlight__ Kızlar merhaba öncelikle. 26 yaşındayım ilk doğumum. Doğum yaptıktan sonra adet miktarım çok azaldı. Doğumdan önce çok ideal oluyordum şimdi o kadar azaldı ki bi pedi bile asla doldurmaz. Neden olur ve ne yapmam lazım? Doğumum bu arada sezaryen oldu
aysebb moonlight__ Kimisinde daha yoğunlaşır kimisinde azalırmış adet kanaması doğumdan sonra. Normal yani
aysebb @“moonlight__”# Sizin yapabileceğiniz birşey yoktur diye düşünüyorum kişiye göre değişiyor. Geçenlerde de bir hanımefendi doğumdan sonra çok ağrılı yoğun geçtiğini yazmıştı burda. Yani sonradan eskisi gibi olur mu bilmemde
moonlight__ aysebb yazınızı görmemiştim kusura bakmayın. Demek hormonlar değişiyor onunla alakalı biraz düzene girmesi zaman alacak
moonlight__ fatma_6141 hayır girmedi düzene bu ay hatta adet olmadım hamile değilim bu arada. Adetim çok düzensiz ve aşırı az damla damla olmaya başlamıştı. Diğer ay bi doktora gideceğim. Sizinde mi azaldı
fatma_6141 moonlight__ hiç gittinizmş doktora pekı ya bende gidicem ama 1 sene oncekı hormon tahlıllerim normaldı kılo aldı 4 kg ondanmı acaba moralım cok bozuk
moonlight__ fatma_6141 yok hiç gitmedim. Sizinde mi azaldı yoksa olmuyor musunuz? Diğer ay gideceğim sizde gidin ihmal etmeyin. 4 kilo çok değil ya onunla alakalı olduğunu sanmıyorum
dneyrn Çok degisik doğumdan sonra normalmiş olunabiliyormus. Ben doğum sonrası 3 gün hafif kahverengi lekelenme oldu geri gitti ben bunu adet olarak mi sayacagim
dneyrn Haziran da yaptım üç ay önce kafayı yiyeceğim artık üç günlük lekelenme neyin nesidir. Yemeklerden sonra falan bulantı tamamen çıldırmak üzereyim
fatma_6141 moonlight__ pcos vardı dogumdan sonra boyle oldu onceden degil sizce neden oldu cok kafama takıyorum 2. Cocugum olmaz üzülüyorum valla
moonlight__ fatma_6141 bende aynıyım kelin ilacı olsa başına sürermis😂 bilmiyorum ki siz bi doktora gidin sonucu bana da yazın