meleklerim22 Yardım edin anneler. Akşam 6 dan berı uyutmaya çalışıyorum bebeğimi.uyuyor gerı uyanıyor kollarımda hâl kalmadı. 5 dk en fazla sürüyor uykusu ne yapıcam ben😥😥 gaz yok karnı tok altı temiz
Tazeannecik meleklerim22 gazı olmadığına naosl emin olabiliyorsun. Bende hep yok dedim ama 7 ay gaz çektim çıkardığı gaz yetmiyormuş
Melek-yelgel67 meleklerim22 pamukçuk olabilirmi çünkü benim bebeğimde 1 aylıkken akşam 8de bir uyandı ertesi sabah öğlen 12ye uyumadım ozmanlar emziyordum emerken göğsümde uyuyan cocuk emerken çığlık cigliga ağlıyordu o gece sadece yarım saat uyudu ertesi gün agzina baktım damaklari bembeyazdı
meleklerim22 Şu an uyuttum. Bakalım kaç dk sürecek. Her seferinde deli gıbı meme istiyor bide. Bırakmadı göğüsümde süt
Cagladinceren Kundaklı mı? İlk 3 ay bebekler elleri ile ani hareket yapıp Korkuyor ve kendini uyandırıyor. Kundak yapmayı deneyebilirsen kundaklı değilse. meleklerim22
yasemnugr06 BerilinAnnesi61 diş çıkarmıyordur cnm emerken yorulduğu için sürekli emmek istiyor meme de kalmak istiyor ve atak dönemin de de yapıyor bunu çok normal geçecek üzülmeyin kontrolünüz altında yüzüstü yatırmayı deneyin uyuyorsa gazlıdır çıkardığı gaz yeterli değildir
littleangel meleklerim22 bizim de aynı.. 22 günlüğüz, acaba bugünlerde normal olan bişey mi bu? 🙄 tam dalamıyor uykuya Bi türlü , hemen ağlayarak uyanıyor
barbarosunannesi meleklerim22 bebeğimin kilosu iyi olmasına ragmen ,doktorda gerek görmemişti ama aynı durumu yaşadım insan kabul edemiyor ama malesef bebeğimin aç olduğunu anladım mama verdikten sonra uyumaya başladı .isterseniz bir kereliğine deneyin .