_melekcyr Kakasını rahatça yapması daha iyi değil mi? Kabız olmasından aci ya da ağrı cekmesinden iyidir. Ayrıca ishal değilse ve rahatça kaka yapıyorsa demek ki yediğini kolayca sindiriyor demektir. Kaç anne kabızlık konusunda şikayetçi bir bilseniz. Bence şahsi fikrim eğer sağlığı tam teşekküllü yerinde ve bir sorun yoksa kilosuna takılmayın. Önemli olan sağlıklı olmasi. Kilolu bebek sağlıklı diye bir kural yok ki. Ya da kilolu bebeğe annesi çok iyi bakıyor ama zayıf bebekte anne yetersiz doğru düzgün bakamiyor diye kural yok ki. Bende sizin gibiydim. Oğlan kilo almıyor diye sürekli dert ettim kendime. Allah başka dert verdi. Oğlumun sag gözünün nerdeyse hiç görmediğini öğrendim. Üstelik daha 6 aylıktı. Şimdilerde 2 yaşında ve bebekliginden beri gözlük kullanıyoruz ki emin olun hareketli ve sendromlu bir çocuğa bebekliginden beri gözlük taktırmak asla kolay değil. Sürekli fırlatıp atiyor. Yüzünde tabaka şeklinde gözlüğü reddediyor. Takmak istemiyor haklı olarak. Anlatsam bile anlayacak yaşta degil ki bu süreçte neler çektik neler daha anlatsam roman olur. Üst kat komsumun kizi var. 2.5 yaşında ve hiçbir yemeği ayird etmiyor. Gayet iştahla yiyor ama 10 kilo. O da kilo almiyor. Bir suru tahlil tetkik herşeyi normal mesela. Doktor ırsi olarak bağlamış. Yani yapisal olabilir. Size tavsiyem takılmayın. Sağlıklı olsun gerisi boş. Sevgiler🌿🌿