Bernabayuk044 Mrb güzel annemlerim kızıma hipp mama verdi doktor onu kullanıyorum kullanan var mı nasıl memnun musunuz
Arazinannesi Bernabayuk044 Merhaba ben çok mama değiştirdim bebeğimin kabızlık sorunu yüzünden 4 gündür hipp kullanıyorum ve kabızlığımız düzeldi kesinlikle en iyi ma ma bastan kullanmadığıma bin pişmanım inşallah size de iyi gelir çok memmunum 🙂🙏🏼
Caglaaaa Bernabayuk044 canım kilo aldırıyor fakat bnde kullanmadan sölenenlere inanmamıştım ama cok sık acıktırıyor veriyorsun 1 saat sonra cocuk yine aranıyor
Hazal89 Bernabayuk044 ben kullanıyorum artık kabız olmuyor kilo alımıda güzel meme ve mama gidiyoruz şu an
Eloss5 Bende hiç emzirmedim sütüm gelmediği için ilk bebelac kullandım sonra hipp aldım ama bize yaramadı. Tekrar bebelac a geçtim. Çok acıkırdı. Resmen uyuyamadı 😔🙄
ayazasaf Caglaaaa canım merhaba içerği nedeniyle çabuk sindirlebiliyor diye biliyorum birde bu çocuktan çocuğa göre değişiyor mu anlamadım ama biz kullandığımızdan beri en az 2-3 saat tok tutuyor huysuzlanmıyor mesela 6. Ayına girecek dün kontrolümüzde doktoru artık 2-3 saatte bir beslemene gerek yok 4-5 saat tok kalabilir dedi.
ayazasaf Bernabayuk044lk doğduğunda eczacı en iyisi bu diyerek evolvia vermişti kullandık yaklaşık bir ay kabız ve gaz sorunu yaşadık sonra aptamil conformil önerdiler aldık düzelir diye daha beter oldu sonra hipp combiotici bulduk verdiğimin ertesi günü kakasını rahatça yaptı. Gazıda git gide azaldı büyümeside çok güzel ilerledi. Ben çok memnunum 6. Ayımıza giriyoruz 4 aydır kullanıyorum. Fiyat olarak marketlerde e bebekte migrosta 62 lira kırmızı beyaz diye bir sayfa var elimdeki mama bitmeden oranın kampanyalarını takip ederek ordan alıyorum. 6 lı alımlarda tanesi bazen 55 52 liraya gelebiliyor. Orayı takip etmenizi öneririm hem uzun tarihli gönderiyorlar hemde çok kısa sürede teslimatı yapılıyor
ozlem_oz bir kutu almıştım ama hiç doyuruculuğu yok normal yediği miktarı vermeme rağmen hemen acıkıyordu bir de gazdan mı bilmiyorum ama o sürede çok huzursuzdu kızım değiştirdim sonra
Jasmiiin Bernabayuk044 hipp combiotic kullandık gaz sancısı, kabızlığı olan bebekler için birebir gerçekten meme+mama yapıyorsanız tercih edebilirsiniz. Ama tek başına kilo aldırmadı kilo için aptamile geçtik yeni onda da kabızlık sorunumuz oldu😔 ama 1 hafta da etlendi çocuk resmen 😂
Asyatn Bernabayuk044 kabızlık gaz problemi için birebir mama kilo alımı da iyi. Fakat son zamanlar da bebeğim onu fazla kusmaya başladığı için bırakıp aptamile geçtim onun dışında memnundum hippten