2prensannesi_06 Kizlar cumartesi gunu eltimin kizinin mevludu var. Normalde krem giycekti. Bende cocuklarimla mavi giycektim. Degistitmis mavi giyecekmis bende degistirmek zorundayim bana bi fikir verirmisiniz elimdeki elbiseler bunlar cocuklatimada bunu giydircektim ama farklida giydirebilirim bi bakarmisiniz
2prensannesi_06 ilaxidexi cocuklarimin mavi olan kot pontolonlsrida var buyuk oglumun sorun olmaz degistirebilirim
limonkolonyasi 2prensannesi_06 en üstteki yeşil elbise veya son attığınız krem rengi takim ya da elbise olabilir favorim 3 ünden 1 i
2prensannesi_06 limonkolonyasi bej rengi elbiseyi kendi oglumda giydim aslinda benim mevlude gelenler orda olacak ayni elbiseyi giymis diye laf vermek istemiyorum ogullaeima sizce onlarimi giydiriyim yoksa kot pantolonmu
2prensannesi_06 Kuzeynepp cocuklarada sunlar var ama 1 tane daha paylastik kiyafetlerin icince hangisi olur
Kuzeynepp 2prensannesi_06 abartı olmaz bn tesettürlü değilim yanlış olmasn ama yeşil elbiseye krem şal şık durur. Cocuklarada beyaz thsrt yada beyaz gömlek altına attıgınız altlardan yada keten pantolon olabilir.
2prensannesi_06 Kuzeynepp bostan yere kiyafet almak istemedim cocuklatimada bunlar var ama bilemedim tesettürlutum ama tovbe kombin yapamam sizlerdende fikir alayim