ugrakyagiz Deletedmom_117 bizim bu alerjisi sıkıntılı yoksa çok sıkılıyor şimdiden çocuklarla yemek yer oynar o yüzden istiyorum da eşimde yok diyor zorlanacaksin biraz duzelsin
ugrakyagiz Deletedmom_117 şuan 80 kiloyum 70 e duş yapalım dedi ama zaten diyetyeyimde gotmiyor bu kilolar anlamadim
Deletedmom_117 ugrakyagiz inşallah kalbine göre olur . Bende kilo sorunu yoktu şükür Ama uyuşmazlığının var umarım bus efer bişey olmaz
mematiii Deletedmom_117 şikayet etmek ne haddimize şükürler olsun herhalimize de canım .Nasibiyle gelir hayırlı olsun ♥️
Deletedmom_117 mematiii Şükür gelsin basgoz ustune. Terdeut ettim rabbim aldı benden Şükür şükür 🥹daha çok yeni
Ecem__ Deletedmom_117 iyi cesaret canim..bebegin 2 yas ve sonrasi surekli gezmek park vs isticek yerinde durmucak insallah bebekle zorlanmazsin allah yardimcin olsun
Deletedmom_117 Ecem__ Benim sipa şimdiden gezmeci 😂 kışın Zaten çıkmam pek Bı yazında Canlwri sağolsun Gezeriz dışarda ama gezecek biryerde yok etrafimizda 🥲
serifelm Deletedmom_117 hayırlı olsun bende istiyorum ama 2 yaştan önce olursa sütüm gider diye korkuyorum 2 yaşına kadar emzirmek istiyorum