Elfgrn aysekrkyy İçtenlikle sarılmaz. Uyurken Arkasını döner sürekli. Ayrı uyumak ister. İnsan içine veya baş başa size değer vermez. Sizin için ayrı bir vakit ayırmaz. Sevdiğini dile getirmese bile hareketleri ile seni sevdiğini hissettirir Eğer bunu yapmıyorsa sevmiyordur. Bunlar sadece bir kısmı
Deletedmom_110 aysekrkyy bakalım ne dicek hanımlar. Duruyorum surda Benim fikrim saygısızlık yapıyorsa kafasına dik yaşıyorsa önceliği bana yoksa sevmıyordur.
bisenakillisinzaten aysekrkyy deger vermiyorsa sevmiyordur. Mesela isteklerini onemsemiyorsa, seni dinlemiyorsa, gecistiriyorsa, saçma sapan davranıyorsa sevmiyodur
Tomris-Hatun aysekrkyy bi insanin sevip sevmedigini gosterme bicimi farklidir biri cok sevdigini belli eder ama aldatir . Biri somurtur belli etmez ama sadiktir cok goreceli bi durum bu anlayamazsinki o sekilde bence ihanet varsa kesin sevmiyorsur seni ezdiriyorsa sevmiyosur
Rengarenk52 aysekrkyy vakit geçirmek istemez sohbet etmez herseye bahane bulur sarılmaz gülmez çevreyle ilgilenir senle ilgilenmez
yalifile aklına şüphe düşürüyorsa sevmiyordur. tabi sen de her şeye takılan psikolojisi bozuk biri değilsen.
Asyaveannesi04 aysekrkyy Herşeye bir bahane bulur, beraber birşey yapmak istemez, sarılmaz yüzü gülmez, saygı duymaz
yalifile aysekrkyy verdiğiniz cevapla kimin paikolojisi bozuk belli oldu. Benim burda kasttettiğim şey eğer siz çok takıntılı biri değilseniz eşinizin her şeyinden şüphe duyan biri değilsenizdi. Genelleme yapmıştım. Öyle biri değilseniz bir şekilde gerçek hislerinizle bunu anlardınız. Ama verdiğiniz cevap hem size hem bana cevap oldu.
yalifile aysekrkyy psikolojim de bozuk değil. Eşimin beni sevmediğini hissedersem bunu burdan sormam. Sorduğunuza göre zaten sevmediğini düşünüyorsunuz.
cananlaren aysekrkyy ilgilenmezse Dinlemezse Birşey paylaşmazsa Sohbet etmezse Gün içinde arayıp sormazsa Kavgadan sonra gönlümü almaya çalışmazsa Kaybetmekten korkmazsa Öpmezse ve eliyle yüzümü sevmezse Ben eşiminkini bu şekilde anlardım