yonatmehtap İnanın bazen her saat bası istiyor gibi ama artık araya saatler koyuyorum gece 1 kere veya 2 kere sonra su iciriyorum gündüzde yatırmadan önce. Bebeğime kalsa hep 😃
tostperisi usenmedimyaptimbirvelet of her gece kessem mi acaba diyorum sonra üzülüyorum hadi 2 yaşa kadar emsin diyorum ama dayanamıycam bende galiba aşırı memeye düşkün ya nasıl kesmeyi düşünüyorsunuz
usenmedimyaptimbirvelet tostperisi benim bebek 17 aylık ama hem sütüm azaldı, hem de artık iş yapamaz duruma geldim. Konuşuyorum işte sen abi oldun meme artık yok diye ama anlamıyor. Eşim 1 ay sonra askere gidecek o zaman annemlerde kalacağım. Sabır taşıyla keseceğim allah izin verirse annemde geceleri çok uyanırsa bakacak işte planımız bu şekilde 😂😂
tostperisi usenmedimyaptimbirvelet yeni yaşına girdi benim kızım ya sizinki büyükmüş biraz daha Allah kolaylık versin 🥲 annem sen bana geceleri 1 hafta bırak geceleri ben kalkarım diyo ama kıyamıyorum çok ağlarrrr
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala tostperisi Bizde öyle. 1 yaşından önce pek kalkmazdı, hatta 12.aydada pek kalkmadı, su verirdim uyurdu. Şu son 1 aydır gece boyu memede uyuyor, meme istiyo, aramızda felan yatıyor. Gidişat iyi değil yani 🤷🏼♀️
tostperisi NeclaLeylaCeydaOhnealaneala memem açık uyuyorum istediğinde alıyor azı dişi çıkıyor diye ses etmiyorum ama acil beşiğe dönmek gerekiyor korkuyorum düşecek diye
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala tostperisi Bir de oda ayırmayı deneyebilirsnz. Ben onunda etkisi olduğunu düşünüyorum. Önceki evimizde Odamız ayrıydı O yüzden pek kalkmıyordu (1yada hiç) ama bu eve geçtikten sonra Aynı odada yatıyoruz. Dediğim gibi aramızda yatıyor sürekli aramızda geliyor
tostperisi NeclaLeylaCeydaOhnealaneala ya manyakça korkularım var deprem vs Allah korusun bir şey olsa ne yaparım diye düşünüp duruyorum tabi ki bunun sonu yok yapmam gereken dediğiniz belki de ama elimde değil
ereninannesi_ kuzeytobaby 4 gün sonra 13 aylık olacak. Geçen ay kesecektim aşırı yordu uykuya memeyle geçer sabah karşı sürekli memede olmak ister gün içinde gelip gidip emmek ister. Sonra birden uykuya gecemeyis başladı sallamaya başladım biraz emiyor sallıyorum uyuyor. Sabah yanımda değilse direk oynamaya başlıyor sabah emmesi de azaldı. Gün içinde düzenli yemek yerse 1-2 emiyor. Gece her uyandığında (2-3) emziriyorum uykuya direk dalıyor yani günde 3-4 bazen de çekip kaçıyor