Dorukcum_16 Yeşil kaka ne demek oluyo? Bugun 30 günlük olduk ve sadece mama ile besleniyo oglum. Kakasi eskiden yumurta sarisiydi 3 gundur aglaya aglaya yesil yapiyo vi sivi kati karisik yapiyo bilgisi olan varsa soylermi lutfen
muhammedenes27 Dorukcum_16 ben emzirirken olmuştu sütünden geçmiş üşütme demişti bana büyüklerimiz kendime iyi baktım geçti belki üşütmüş olabilir.çok sebebi var burda ne dense çare olmaz siz takip edin eğer devaam ederse doktorunuza gidn derim
elifzeze Dorukcum_16 bebeğinizin gazı olabilir üşütmüş olabilir, mamayı iyi sindiremediği icin olabilir
Naz3234 Dorukcum_16 benim kızım doğduğunda beri mama ile besleniyor 2 ay sarıydı kakası şimdi ise kına yeşili ve bazen çok az sarı oluyor SMA mama kullanıyorum Demir oranı yüksek mamalarda oluyormuş
Dorukcum_16 elifzeze laktoz alerjisi var o yuzden laktozsuz mama kullanıyorum.. sindirmeme problemi yesil kaka ya sebeb olur mu ?? Cunku cok ikiniyo kakasini yapamiyo baya zorlaniyi
Dorukcum_16 Naz3234 ole mi ? Bende Aptamil laktozsuz kullaniyorim icerigine bi bakim . Oğlum da sariydi 3 gündür yesil ve parcali yapiyo cok zorlaniyo
Nazlicann Dorukcum_16 anladım dikkat etmemişim canım hangi mama sma da yeşil yapıyo kullandım kızıma mamadan olabilir birde bebeğin ayaklarını sıcak tut
Gizemalix1 Dorukcum_16 canım bizdede oldu 2 gün bende çok korkmuştum ama geçti eğer diğer kakasida öyle olursa bı doktorumla yada sağlık ocağı ebenle görüş
Dorukcum_16 Nazlicann ya evet el ve ayaklari heo soguk halbuki çorapları hep ayaginda ustunde penye battaniye ,🤷 Mama da Aptamil laktozsuz bi bakicam demir orani yuksekmi die
Nazlicann Dorukcum_16 iki kat çorap giydir ben öyle yapıyom kızıma oda 10 aylık sürünüyo hep yerlede iki kat çorap giydiriyom patik fsln çıkıyo sen bi ayağını sıcak tut bir iki kaşık ıhlamur verebilirsin çok değil ama iyi gelir ısıtır mideyi
Gizemalix1 Dorukcum_16 evet canım 1 . Ayda oluyo sonra 2. Ayda var bide 4. Ayda var çizelge işte ebeden tüm kontrolleri için ordan takip edersin
Dorukcum_16 Nazlicann tamam canim sanada sorayim bi ilk aşı ne zaman 1 aylik olduk yarin saglik ocagina gotureyim mi