gulavci Anneler bebeğim 6 aylık 7 gün oldu bugün 5 ay 13 günlükken başladım ek gıdaya öncesinde anne sütü veriyordum ek gıda reddi için ne önerirsiniz?
gulavci mikiail uc tadım kuralına göre yapıyorum en başından berı reddedıyor kaşık görünce direk iteliyor meyve süzgecinde meyve verıyordum bir iki onu aldı artık onuda almıyor 5 bucuk aydan berı başladık ama yok yani sadece ek gıdayı degıl aynı zamada bıberon emzik bugünlerde sütüm yetmiyor diye mama aldım asla yemıyor bıberonla denedım kaşıkla bardakla fıncanla sonra baska aile uyelerım denedı yok yanı asla yemıyor sadece meme istiyor
gulavci Adatvs msmauıda reddedıyor yanı bıberon ve emzık asla kullanmaz cok denedım çok ama nafıle süt yetersız geldıgınde ac kalıyor üzülüyorum dr ek gıdaya alıstır dedı
hestiaone Sizlere tek önerim nolur benım gibi zorlamayın sonrasında hiç yemiyor yoksa. 12 aya kadar çok normalmiş zaten, önüne koyun yerse yesın yemezse zorlamayın, bir süre sonra alışıp yiyecekler
mikiail gulavci zorlamayın teklif edın yerse yer yemesse bırakın. Strese gırmeyın sakın. Karnı tam açken mı ek gıda verıyorsunuz ç. Belkı diş gelıyordur ondan bu iştahsızlık. Agzına bakın yara ve bogazda kızarıklık var mı
gulavci mikiail karnı açkende denedim yarım acıkmışkende tokken de her türlü denedım 😓diş çıkarmadı henüz ama kaşınıyor belli boğazda kızarıklık falan yok diş yerlerıde öyle görünmüyor pek ama diş çıkaracak diye kaşınıyor belli